Cosimaniehaus Buseemm benimki sevdiğim bi dizi karakteri. Burda neanladınyurdagül diye bi kullanıcı adı görmüştüm, komik gelmişti:))
Buseemm Cosimaniehaus buda vuzel bi anlamli isim yani en azindan bistan bisa bisey degil dizi karakteri 😊
sweetmom_ CokCahilsinKeskeOlsen ne demek gülüm. Ne zaman hesabına denk gelsem of tam benim kafa diyorum
Buseemm CokCahilsinKeskeOlsen senn yazmani da bekliyordum zaten neden bu isim hatta bu isim ve profil 😂😂
tatlibebegim_ Buseemm ben bi ara şey görmüştüm kullanıcı adı burnuma geliyodu salak mısın öyle bişeydi yanlış hatırlamıyosam😂😂
hepoyleolurzaten_ Şey vardı @ayburnumageliyodu @salakmisincemile 😂😂galiba etiketlenmedi ama onların ismi komikti😁
Buseemm hepoyleolurzaten_ 😂😂😂😂 allahim ne kdr gülüyorum biyle isimleri görünce sebep ne aceba onlari koymuslar
Mervemoommm Buseemm Hahahah bende hayalimdeki ismi koydum bebişim yok hala elis mihra koydum ama ismim merve😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
1prensesannesi__ Deletedmom_116 🤣🤣 evet sendin asko iyi iyi buralarda olmaya devam et 🥰 unutturma kendini
dogurangaplumba Buseemm önceden boyozdu ismim çok kısa süreliğine kullandım çünkü seçtiklerimi kabul etmedi sonra millet aşerince bende mail atıp göbek adım olan bu ismi seçtim
Deletedmom_116 mucizemgelsin61 Bazı zamanlarda yönetici post açıyor oraya hangi isim isteidgini yazınca değişiyor ama kendiniz degistiremiyorsunuz