ZeynepDuru17 Umutlabekleyis malasef olmadı çok az belli etti olduysa meyveden başka bişi yiyemedim 🥲🥴
ZeynepDuru17 Umutlabekleyis seni anlıyorum ben doğurdum hala yemek yiyemiyorum dört yıldır midem küçük zaten ne göbek ne bişi kaldı eridim iyice
Umutlabekleyis ZeynepDuru17 nasıl dayandın yani tabi dayancaz sağlıklı olsunlar yeter ama akıl sağlığını nasıl yitirmedin ben bazen kafayı yicek gbi oluyorum
ZeynepDuru17 Umutlabekleyis gerçekten öyleydim piskolojim bozuldu artık uyuyup unutmaya çalıştım meyve yiyince daha iyi geliyor gibi oldu yemek yağlı şeyler koku asla tahammülüm yoktu ve yoğurt yedim ayran içtim bide onlar mideye iyi geliyo bı dene düşünmemeye çalıştım
ZeynepDuru17 Umutlabekleyis ben değilim malasef iştah falan yok ilk hamilelik zamanımda bı iştahlandim ondanda mide bulantısı başladı
Hvva70 Umutlabekleyis 10. Haftadayım iyice beter bi haldeyim yesemde kusuyorum yemesemde herşey midemi bulandırıyor ilk hamilelikte 9 ay kusmustum bunda umarım cabuk biter 😭
Syda01 Umutlabekleyis ben 34+2 haftalık oldum hergun yatmadan iki prilam kullanıyorum iyu geliyor siz nasıl kullanıyorsunuz prilami
Kubraalp67 Umutlabekleyis vallahi bilmiyorum adamakıllı beslenemiyorum yemek yemeyi özledim ağlayarak yoğurt ekmek yiyorum başka da bişey yiyemiyorum 😢
Umutlabekleyis Syda01 inan bu konu icin cok farklı doktorlra gittim özel devlet iyi dedikleri herkeze yapacak başka hic birşey yok diyolar cunku yatırdılar şuan 4 prilam zofer kullanıyorum daha yapcak bişey yok