Umutlabekleyis Syda01 inan bu konu icin cok farklı doktorlra gittim özel devlet iyi dedikleri herkeze yapacak başka hic birşey yok diyolar cunku yatırdılar şuan 4 prilam zofer kullanıyorum daha yapcak bişey yok
Kubraalp67 Umutlabekleyis vallahi bilmiyorum adamakıllı beslenemiyorum yemek yemeyi özledim ağlayarak yoğurt ekmek yiyorum başka da bişey yiyemiyorum 😢
Kubraalp67 Umutlabekleyis haşlanmış patates bir de yoğurt iyi geliyor biraz mideye ama uykudan bile uyandığım zamanlar oldu bulantı yüzünden
Minupa--03 Umutlabekleyis ayvanin üstüne limon sıkıp yiyordum geçiyordu bulantım tavsiye ederim canım
Umutlabekleyis Minupa--03 başlarda cok yedim iyi gelıyodu sonra ondanda tiksindim ben sanırım herşeyi tükettim :(
Busrademirci71 Umutlabekleyis bnde ayniydim canım bnde 14 haftadayim şuan biraz daha iyim çok olmasada bn hastanede kaldım 3 gün yine geçmedi sonra kendiliğinden hafifledi
Busrademirci71 Umutlabekleyis doktor bana kendiliğinden geçecek dedi ilaçlar fayda etmiyodu bnada cunki canım mecbur bekliycez gecmesini