coolmom01 Cansu3463 normalde CD, rapor gibi bişey vermesi lazım, bütün ölçülerin yazması lazım kafa, popo, organlar, omurga vs. Bence peşine düşün ya da doktortakvimi’nde sayfasına yorum yazın herkes görsün.
Cansu3463 coolmom01 hiç birşey vermedi resmen devlet Hastanesi’nde muane olmuş gbi muane oldum gercekren sinirlerim bozuldu bir resim bile vermedi kafayı yedim resmen napcam ben bilmiyorum yani
Zhra_arsln Zynp-ela6 medikal park gibi bilindik hastanelerden birine gitmeni tavsiye ederim. benim kadın doğumcum medikal parkta bizim hastanede perinatoloji doktoru da var dedi, dedim birbirleriyle irtibatlı olur özen gösterir diye 4 bin olduğu halde verdim gitt. en az yarım saat sürüyo ilgili biri karşına çıkar inşallah
Zynp-ela6 Zhra_arsln canım ben küçük yerdeyim devlet hastanesin de zaten randevu bulamiyorum kolay kolay dedim özel gideyim ama.oda bakmadı bana para li yani bakmadı bana Ay aklıma.geldikce sinir oluyorum
Cansu3463 Alone bilmiyorum ki bende anlamış değilim yani detaylı ultrason yapmadı da başka yerlere mi goneriyor tek tek baktiriyor anlamadım ki
Babymom07 Zynp-ela6 ne alaka ya bakmak zorunda bence şikayet edin öyle şey mi olur araştırma hastanesine para da mı veriliyor devlet değil mi
Zynp-ela6 Babymom07 üniversite hastanesi canım yarı özel olduğundan ben parayı verirsen doktor bakıyor normal randevu alırsan ebeler ilgileniyor doktor bakmıyor muş
Babymom07 Cansu3463 siyah beyaz bakıyor çoğunlukla ama renkli de bakıyor ve fotoğraf vermesi lazımdı. Aynı zamanda bana 2 sayfa rapor vermişti bilgilerini nereye yazdı ki o zaman size de vermediyse tekrar gidip söyleyin bence
Cansu3463 Feyzanurunbaby Babymom07 bir tane fotoğraf vermedi siyah beyaz baktı bu organı iyi filan da demedi herşey yolunda gözüküyor normal muane gibi yani ne renkli brisey baktı ne etti fetal eko için sizi üniversite ye yonlendirecem dedi dahada başka birşey demedi yani detaylı ultrason bumu anlamıyorum bilgim tecrübem yok deli olcam kaç bin lirada para aldi
Cansu3463 Babymom07 aynen canım sorcam gerekeni de soylicem yani okdar cok mutsuz ciktimki doktordan normal muane ye gelenlerde benim gibi girdi çıktı bende öyle girdim girdim çıktım ne resim ne rapor ne organları detaylı ultrason yapıyorum bunkadar para dediler ödedim. Mutsuzda çıktım birde dioki fetal.eko üniversiteden gün ayarlicam.sama git yaptır yani bu detaylı ultrason da hepsine içinde bakılması raporu resmi verilmesi lazım değilmi deli olcam kaç gündür yatamiyorum
cLearQueen Zynp-ela6 tovbe yarabbim. Ben de kiloluyum baktı doktor ama kilodan dolayı bikac yeri göremedi sadece.. başarısız bi doktormuş demekki bosver üzülme sakın.
Zynp-ela6 cLearQueen ya bilmiyorum resmen beni rencide etti güzel bir dille konuşabilirdi belki de gorebilirdi 🤔
cLearQueen Zynp-ela6 benim detayli ultrasonu yapan doktor da bana obez dedi mesela.. ama obez degilim bence. Kendi kadin dogum doktoruma gittim bana obez dedi dedim. Obez sensin deseydin dedi.
Zynp-ela6 cLearQueen yanındaki sekreterine de obez le ilgili konuştu tam.hatirlamiyorum bana dedi yani
Babymom07 Cansu3463 aynen öyle ya yapması gerekeni yapmıyor uğraştırıyor sizi bir de neyse canınızı sıkmayın yine de sıkıntı olsa söylerdi 💕