Damlaozzz Zynp-ela6 Direk şikayet edin sizin canınızı sıkmaya hakkı yok ne kadar terbiyesiz birisiymiş şikayet edilmedikleri için herkese herşeyi söylemeyi hak görüyorlar kendilerine üslup sıfır çoğunda
Zynp-ela6 Mery6619 evet cnm neye uğradığımi şaşırdım aslında lafın altında.kalmazdim da aniden olunca şaştım kaldim
Elifaktsdnr1 Zynp-ela6 neden uğraşmak istemiyosunuz ki hamile hamile sizi üzmüş ve strese sokmuş. Ben olsam şikayet etmeden önce kavgamı bile ederdim. Anneler stres yapınca bebeklerde hisseder kendinizi strese sokmayın lütfen
Zynp-ela6 Elifaktsdnr1 Ay valla.sabah çok.kotu.olmustum oda dediğinden pişman mıdır acaba 🤔 böyle bir üslup yoktu
Zhra_arsln Zynp-ela6 canını sıkma belki hayırlısı böyledir. baştan savma baksa daha kötü. çok önemli bi işlem daha iyi birine gitmeniz sizin için daha iyi
Zynp-ela6 Zhra_arsln oyle yapacağım canım daha iyi birine gideceğim iyi değil dedikleri iyi çıktı iyi dedikleri.kotu çıktı valla
Zhra_arsln Zynp-ela6 medikal park gibi bilindik hastanelerden birine gitmeni tavsiye ederim. benim kadın doğumcum medikal parkta bizim hastanede perinatoloji doktoru da var dedi, dedim birbirleriyle irtibatlı olur özen gösterir diye 4 bin olduğu halde verdim gitt. en az yarım saat sürüyo ilgili biri karşına çıkar inşallah
prens_prenses_annesi Zynp-ela6 nekatar terbiyesiz insanlar vr sus diyemi oturuyo orda yada fizigi guzel olanlarami bakiyo ne alaka kilolu hamile kalanlara kim bakicak ozel bolummu varmis hemen sikayet edin beklemeyin baskasinada bu sekilde tepki vermesinler
Cansu3463 Arkadaşlar dün bende gittim özel doktora detaylı ayrjntili ultrason için dolandirildim ne oldu hala anlamış değilim morelim çok bozuk resmen ağladım yani doktordan çıkınca detaylı ultrason yapıyoruz dediler fiyatida baya yüksekti ödeme de yaptım amasiyah beyaz bebeğe normal devlet hastanesindeki gibi baktı herşey yolunda gözüküyor dedi herhangi bir ölçüm rapor yazıp vermedi bir tane dahi resim vermedi üstelik üniversiteye gitcekmisim fetal eko yaptiracakmisim detaylı ultrason yapmadı sanırım yani parayi aldı normal muane gibi girdim çıktım hiç birşey anlamadım morelim çok bozuk
coolmom01 Cansu3463 normalde CD, rapor gibi bişey vermesi lazım, bütün ölçülerin yazması lazım kafa, popo, organlar, omurga vs. Bence peşine düşün ya da doktortakvimi’nde sayfasına yorum yazın herkes görsün.
Babymom07 Cansu3463 siyah beyaz bakıyor çoğunlukla ama renkli de bakıyor ve fotoğraf vermesi lazımdı. Aynı zamanda bana 2 sayfa rapor vermişti bilgilerini nereye yazdı ki o zaman size de vermediyse tekrar gidip söyleyin bence
Cansu3463 coolmom01 hiç birşey vermedi resmen devlet Hastanesi’nde muane olmuş gbi muane oldum gercekren sinirlerim bozuldu bir resim bile vermedi kafayı yedim resmen napcam ben bilmiyorum yani
Zynp-ela6 Zhra_arsln canım ben küçük yerdeyim devlet hastanesin de zaten randevu bulamiyorum kolay kolay dedim özel gideyim ama.oda bakmadı bana para li yani bakmadı bana Ay aklıma.geldikce sinir oluyorum
Cansu3463 Alone bilmiyorum ki bende anlamış değilim yani detaylı ultrason yapmadı da başka yerlere mi goneriyor tek tek baktiriyor anlamadım ki
Babymom07 Zynp-ela6 ne alaka ya bakmak zorunda bence şikayet edin öyle şey mi olur araştırma hastanesine para da mı veriliyor devlet değil mi
Zynp-ela6 Babymom07 üniversite hastanesi canım yarı özel olduğundan ben parayı verirsen doktor bakıyor normal randevu alırsan ebeler ilgileniyor doktor bakmıyor muş
Cansu3463 Feyzanurunbaby Babymom07 bir tane fotoğraf vermedi siyah beyaz baktı bu organı iyi filan da demedi herşey yolunda gözüküyor normal muane gibi yani ne renkli brisey baktı ne etti fetal eko için sizi üniversite ye yonlendirecem dedi dahada başka birşey demedi yani detaylı ultrason bumu anlamıyorum bilgim tecrübem yok deli olcam kaç bin lirada para aldi