Nznsmsk Benmde öyle silik çizgi çıkmıştı bi kaç gün sonra kan tahlili yaptım. Sizde kan tahlili yapın en iyisi kesin ve net olur
tesbihlibebek Sirincili yap gitsin ya 😂 ben evlendikten 3 hafta sonra yapmıştım normal gebelik testinde belli olmuştu 😂
Sirincili Esra7814 Esra7814 28 günde bir oluyorum kuzum. 28 Aralık yumurtlama tarihimdi değerlendirdim. Belki de değildir test yanıltıyordur beni😬
kelebek12345 Sirincili canm cizgi kalınsa koyu yada acık rengi farketmez kalın czgi ckdıysa bide hemen belirdyse test yapnca hamilesn
Ecece Sirincili canım benim sakin ol bi hamile olarak sana çok içten dua edicem Allah gönlüne göre versin sen her ihtimale karşı bu aralar hareketlerine dikkat et hamişsen önlemini al şimdiden 🙏🏻
minasura Sirincili erken gebelik testinde silik çıkmştı benimde ince cizgi çok net değildi yumurtlamdan 12-13 gün geçmişti o gün kan verdim değerim 12 çıktı çok erken öğrendim yani sen ne zaman kan vericeksn
Sirincili minasura canım benim yarın yumurtlamanın üstüne 10.gün oluyor. Kan versem çıkar mı bilmiyorum ki ne diyosun😓
ozgemree Sirincili benimde bir hafta vardı idrar testinde silik çıkmıştı WC’den çıktım kola koşa hastahaneye kan verdim 1 saat sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 19 haftalığız 👶🏻😍