Sirincili Haftaya bugün adet olmam gereken tarih kızlar. Bazılarınız beni hatırlar 🙈 erken gebelik testi alıp denedim çizgim silik çıktı. Ama öyle Işık’ta falan bakmaya gerek kalmayacak bir çizgi. Normal gebelik testim de var onu da yapsam mı🙈 bi de markası miratech. Daha önce de bu testi yaptığım da çizgi silik çıkmıştı ama ay hamilelik yoktu. Ümitlenmek istemiyorum açıkcası😔🤦🏼♀️
Bendis Sirincili canım başka marka gebelik testide yap bence ondada silik çıkarsa kan testi yaptırırsın
FnurGokcan Sirincili 2-3 gün daha sabret canım bence, biliyorum sabretmek zor ama daha sağlıklı bir sonuç için sabretmelisin bence
Merakliana Sirincili ben o testten yaptm canım silik cıktı ama cıktı. Kan verdm 20 cıktı. Yani kesin cıkar
BeyzZaA Sirincili Rabbim nasip etsin her isteyene inşallah hayırlı olsun diyelim kan tahlili yaptırın ona göre çook mutlu olun 😊
Sirincili Normal gebelik testi de yaptım yine silik çizgi elde ettim şu an :) bi de başka marka denemeliyim evet bu yanıltabiliyor kullanan var mı bilmiyorum ama🤦🏼♀️
Merakliana Sirincili canım ama önceki negatf cıkan cizgi gibi dgl dimi bu sefer. Bende bu testi kullandgm için biliyorum. Hamile dglken zar zor hayalet bir cizgi cıkıyor ama hamileyken silik ama pembe br cizgi cıkıyor
Bendis Sirincili canım 2 testede silikse bence hamilesin kan ver kesinleşsin derim . Allah gönlüne göre versin 🙏🙏
Sirincili Merakliana aaa o zaman test güvenilir demek ki canım tşk ediyorum yorumun için 🥰 biraz daha bekleyip bi kan vermem lazım 🙈
Sirincili Merakliana canım hayalet bi çizgi değil pembe böyle . Ve çok koyu değil ama belirgin🥰 daha önce öyle çıkmıştı üstüne adet olmuştum ondan korkuyorum acaba yine yanılttı mı diye
ebru_ornek23 O kadar uğraşacağına gidip sağlık ocağına kan versen 🤗 hepimiz için çok çok kolay olur, sen de sevincini dolu dolu yaşasan hı 😊
Sryilknr Adetinde 10 gün geçmesini bekle kan testindede gözükmez bendede silik çizgi çıktı farklı markalar gebelik testi kullandım muhtemelen yeni oluşuyordur
Yaser27 Sirincili canım ben adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çok silik cikmisti iki gün sonra kan testi yaptım yani adete 3gun kala kanda çıkmıştı.
Sirincili Yaser27 bende en azından bi 3-4 gün kalsın öyle kan vereyim diyorum çünkü normalde haftaya bugün adet tarihim
kelebek12345 Sirincili canm cizgi kalınsa koyu yada acık rengi farketmez kalın czgi ckdıysa bide hemen belirdyse test yapnca hamilesn
Ecece Sirincili canım benim yaptığımdan o marka testti çok net 2.ci çizgi çıkmıştı 4 haftalık hamileydim 🙈 inşallah sende hamilesindir ❤️