Alone ikinci doktor daha bakmadan yok parçalanırsın yok çocuğa şöyle böyle olur deyip sezeryan yazdı. Başka bir doktora gidiyorum şuan.
İri bebek normal doğum
Bartumommyyy şimdi başka bir bie doktora gidicem bakalım o ne diyecek. Korku saldı kadın içime 🤦🏻
hyena bana parçalanırsın bapırsakların bişeyler olur fln dedi korkuttu yaa
Hilal2901 benimde bugün ki ilk doktor suniyle başlatalım doğumu demişti sonra karar vermed hemen yatırsak mı 40 ı beklesek mi diye diğer doktora görünmemi istedi oda geldi daha bakmadan parçalanırsın çocuğun kemiği kırılır gib gibi insanı strese sokan şeyler söyledi. Akşam sezeryana alcakmış hemen bende ilk doğumumu yaptığım hastahaneye geldim şimdi oraya da bir sormak istiyorum. Yani düzgünce normal doğum riskli olur sezeryana alalım dese tamam ama böyle korkutarak söylemesi canımı çok sıktı
Reina off burdada çok sıra var şuan yemek yemem ve akşama kadar aç kalmam gerekiyor sezeryan için. Napıcamı bilmiyorum. Gitsem normal doğum şansım varsa diye korkuyorum. Gitmesem buda aynı şeyi söylerse yemek yememiş olucam 🤦🏻
gmzeatsvr yani normal 3 kilo dogursn birine göre dikişim daha fazlaydı haliyle ama çocugun kenikleri sağlamdır yani😂 bilemedim senin kararın dedğin gibi bir görüş daha al bakalım sağlıgınız riske girecekse sezaryen olur da ilki normalse normal daha rahat olur diye düsünüyorum bakalım diğer doktorun ne diyecek
Reina gittim oda aynı şeyi söyledi maalesef kimse o riski almaz dedi. Daha da zorlamıycam napıyım hayırlısı böyleymiş 🥲
06Canan bana devlet dedi sezeryan diye. Başka devlete gittim oda aynı şeyi söyledi. Hiç istemiyorum ama 3 ayrı doktor aynı şeyi söyledi. 4100 gr ölçtü son gittiğim ama kimse o riski almaz dedi. Elimden başka birşey gelmiyor maalesef. Kaderime boyun eğdim 😅
hyena 3 ayrı doktpr gördü bugün hepside aynı şeyi söyledi maalesef. Akşam sezeryana alınacağım 😔
Hilal2901 oda aynı şeyi söyledi. Bencede normal doğuramazsın dedi. Bende kesin mi dedim yüzde doksan, kimse o riski almaz dedi. Bende el mahkum akşam gireceğim sezeryana. Yıprandım vallahi sabahtan beri 😔
Alone 3 doktpr gördü hepsi aynı şeyi söyledi istemesemde sezeryan olacağım maalesef 😔 hayırlısıyla alayım bebeğimi kucağıma inşallah 🙏🏻
gmzeatsvr demek ki çatın felan uygun değil cnm sıkma canını 😌 normal doğuracağım diye bebeğe de bir zarar gelsin istemezsin demi. Ya da sana bişey olsa bebiş ne olacak. O yüzden hayırlısı buymuş deyip git güzelce al yavrunu kucağına 🥰 bu arada 3 sezeryan oldum nasipse 4. Yü olacağım sana tavsiye olumsuz konuşan hiç kimseyi dinleme 🙉 ameliyattan sonra ne kadar çabuk ayağa kalkarsan o kadar çabuk iyileşirsin. Hayırlı olsun şimdiden