Aşırı çatı ağrısı var arada sırada adet sancısı gibi sancı oluyor sırt ağrısı karnımda düşmüş artık çok aşağıda 😂38 olduk bugün inş bu hafta doğururum
    Simgeoncuozer o burun şişliği bende aylar öncesinde vardı şimdi tıkanıklığa geçiş yaptı😂
    Ssshhh hadi inşAllah hayırlısı olsun bende 36 biran önce doğurmak istiyorum çok zor geçiyo son zamanlar
    Mrvdgclk 30günümüz kaldı kavuşmaya 🙏🏻🤱🏻 geçen haftadan beri belimde felaket sancılar başladı ve adet sancısı gibi sancılarım oluyor.ayrıca kaplumbağa gibi yatakta dönerken zorlanıyorum 🐢🤗
    Mrvdgclk 20günümüz kaldı kavuşmaya 🙏🏻🤱🏻 geçen haftadan beri belimde felaket sancılar başladı ve adet sancısı gibi sancılarım oluyor.ayrıca kaplumbağa gibi yatakta dönerken zorlanıyorum 🐢🤗
    Mrvdgclk 21 günümüz kaldı ama doğumum yakın mı bilmiyorum 😔 geceleri dönemiyorum yatakta ve uyuyamıyorum artık.. ayağa kalkarken zorlanıyorum çok ağırlaştım 😢 37. Haftadayım
    Mrvdgclk 37 haftaligiz bulantı baş dönmesi yok acayip kasık ağrılarım var özellikle ayakta iken giriyor ağrı öylece kalıyorum olduğum yerde kımıldatmiyor yatinca geçiyor ayağa kalkıp biraz hareketlenince yine başlıyor 😒
    Mrvdgclk 36+2 valla zor yuruyorum kasiklarimin agrisindan. Korkuyodum erken dogar mi diye ama bugn kontrolde gordum ki daha dogum pozisyonunu almamis bile. Ben de cisimi yaparken bile kafasi cikcak saniyodum 😂 ikinci hamileligim hala anlamiyorum kafasi nerde poposu nerde🤣 bi de son zamanlarda ellerim cok uyusmaya basladi, sirt agrilari ve her yemekten sonra mide bulantisi var