Kızlar doğum yaklaştıkça kendinizde ne gibi değişiklikler oldu? Mide bulantısı, baş dönmesi filan
36-37-38... Haftalar
Mrvdgclk ben 36 çatı ağrım var cnm bebek aşağıdaymış baya sezaryen olacak buda
Mrvdgclk Şişen burun 😂😂 Baska bir değişiklik yok şuan 36. Haftadayız
Aşırı çatı ağrısı var arada sırada adet sancısı gibi sancı oluyor sırt ağrısı karnımda düşmüş artık çok aşağıda 😂38 olduk bugün inş bu hafta doğururum
Abakliseher ilk doğumun sezeryan sanırım?
Simgeoncuozer o burun şişliği bende aylar öncesinde vardı şimdi tıkanıklığa geçiş yaptı😂
36+2 🤰 korku dolu haftalar 😫 sancim gelirse suyum gelirse diye diye rüyalar 😣
Mrvdgclk 21 günümüz kaldı ama doğumum yakın mı bilmiyorum 😔 geceleri dönemiyorum yatakta ve uyuyamıyorum artık.. ayağa kalkarken zorlanıyorum çok ağırlaştım 😢 37. Haftadayım
Mrvdgclk 37 haftaligiz bulantı baş dönmesi yok acayip kasık ağrılarım var özellikle ayakta iken giriyor ağrı öylece kalıyorum olduğum yerde kımıldatmiyor yatinca geçiyor ayağa kalkıp biraz hareketlenince yine başlıyor 😒
Mrvdgclk 36+2 valla zor yuruyorum kasiklarimin agrisindan. Korkuyodum erken dogar mi diye ama bugn kontrolde gordum ki daha dogum pozisyonunu almamis bile. Ben de cisimi yaparken bile kafasi cikcak saniyodum 😂 ikinci hamileligim hala anlamiyorum kafasi nerde poposu nerde🤣 bi de son zamanlarda ellerim cok uyusmaya basladi, sirt agrilari ve her yemekten sonra mide bulantisi var