huvuuuuff Gunes-1110 benim bat 24 ama acaba bugün yumurtlama mı diye düşündüm akıntım var yoksa gebelik akıntısı mı bilemedim
Sahra1221 huvuuuuff bende de aynı durum var. Gebelik olunca öyle mi oluyor yoksa adete yaklaştıkça mı oluyor.
Dmt0 Benim de bat 23 ama erken yumurtladım diye düşünüyorum. Reglim de erken olur mu bilmiyorum. Daha çok erken ama bugün test yaptım bişey çıkmadı 😄
Nurbl Maye123 test yaptınız mı benimde sadece kasıklarda ve böbrek kısmında sızılar var şişkinlik var başka bişey yok bu ay klomen kullandım bakalım inşallah 🙏
Gks_01 imcakir aşkım yumurta takibi yapöıştık o yüzden bu kadar erken vermiştim aslında ama yok demekki sonradan olursa da rabbimin mucizesi derim
Kubrakubra121 Maye123 Kaç gün sonra bulantınız başladı bende takiple değerlendirdim yumurtlama ve çatlama günümü kasıklarımda 3 gün ara ara ağırlar oldu merakla bekliyorum sonucu 🥲
kalorisizpatates Gunes-1110 benim 21 Haziran regle 8 gün var bugün temizlik yaptım yerleri ellerimle sildim falan çok yoruldum onun etkisi mi bilmiyorum ayağa kalkınca başım dönüyor ve sol kasığım batıyor🫨
Mucizembenimle777 kalorisizpatates vallahi bende görüyorum normalde predictor negatifse asla böyle bi çizgi bile göstermez
Minikbaserrr Gunes-1110 hiç bir belirti yoktu yumurtlamayı değerlendirdim diye yaptım erken gebelik çift çıktı 2. Testi yaptım bu sefer çizgi çıkmadı sonra kan verdim 60 ile öğrendim 2 haftalık anca çok minik