Eliffyamann Sahra1221 hayırlısı canim, pek ümidim yok değerlendiremedim fazla o yuzden bir pazar günü yapicam babalar günü belki sürpriz olur başkada adet günümü beklerim diye düşünüyorum 🤗
Sahra1221 Eliffyamann yumurtlamadan 11 gün sonra çıkıyor önceki gebeliğimde çıkmıştı. Yani varsa çıkar az kaldı zaten. Test yaparsan da yaz burdan 😂
Eliffyamann @Sahra1221 @imcakir ay kızlar ben iki gündür acayip uykuluyum oğlumla oyun oynarken gözlerim kapanmış az önce de salonda uyukladım gerçi insanin aklında olunca belirti yaratıyor kendine de sizde ne var ne yok 🤣
imcakir Eliffyamann valla bende de belirti çok ama var mı orası Allah Kerim tüm belirtileri yaşıyorum😂 ama niyeyse akşam yatarken içimden dedim yok değilim diye bakalım kısmet
Eliffyamann imcakir banada öyle geliyor gittim test aldım bulunsun diye ama bosuna zahmet ettin diyorum kendime 😄
imcakir Sahra1221 haha tamam mutlaka yazacağım 😂 ama sanki umudum kalmadı ya bu ay olmayacak mış gibi hissettim dün gece hayırlısı bakalım
Gunes-1110 imcakir benimde 24 bugün kahverengi çizgi değdi çamaşırıma acaba yerleşmemi? Pazartesi yapmayı düşünüyorum test