Eliffyamann imcakir aynı kız 😂 benim bugun ki kaset testti bide erken gebelik almam lazım, sen hangisini alcan
imcakir Eliffyamann benim evde şu an prodoctor var 2 tane 😂 trendyoldan aldığım, bide iyumurtlama testi olanın innovitanın bi tane hediye gönderdiği var toplam 3 tane var sonrası Allah Kerim😂😂😂
Eliffyamann imcakir ohhh maşallah senin sırtın yere gelmez bu testlerle🤣 ben sipariş icin gec kaldim malesef
Naziko Kızlar selam İlk gebeliğimde bat a 7 gün kala predictor marka testle öğrenmiştim.şimdi çok tatlı bir kızım var Şimdi 2. Yi düşünüyoruz batım 28 i daha çok var ama buralara bir bakayım dedim hepimize şans diliyorum 🫶🏻
Eliffyamann Naziko ayyyy canim aradığım kişisin 😄 bende predictor alicam da 6 gun ya da 7 gün kalmis olucak yaptığımda, sen öğrendiğinde 7 gun kala silik miydi çok yani sadece ben görmem dimi belli oluyor mu
Eliffyamann Naziko benimde ikinci olacak pek fazla değerlendiremedim ama yinede test yapayim dedim pazar günü🌸 oglum var benimde🤗
Naziko Eliffyamann yok canım gayet belli oluyor hatta bu siteye atmıştım o zamanda herkes görebilmişti yani😂
Naziko Eliffyamann bu aydan pek ümidim yok aslında 😂 Spiralim vardı onu çıkarttırdım daha yeni o yüzden ilk aydan olmaz diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı☺️ senin güzel haberlerini bekliyoruz 🫶🏻
Sevde345 Benim bat 18 acayip gögüslerim şişti ve agiriyo koltuk altina dogru sık sık idrara cikma var ama arada adet agrisi gibi agri giriyo bilemiyorum olmadi bu ayda herhalde
Beybyi Gunes-1110 benim kasik ağrım vardı mide bulantısı hafif vardı gayet yemeğimi yiyorum istahliyim bakalım 😅
Kubrakubra121 Maye123 Kaç gün sonra bulantınız başladı bende takiple değerlendirdim yumurtlama ve çatlama günümü kasıklarımda 3 gün ara ara ağırlar oldu merakla bekliyorum sonucu 🥲
Nurbl Maye123 test yaptınız mı benimde sadece kasıklarda ve böbrek kısmında sızılar var şişkinlik var başka bişey yok bu ay klomen kullandım bakalım inşallah 🙏