mavibahar Maviyesill aaa ben de de y harfi var ama hiç alerjim yok. 🤔 Hatta sinek bile ısırmaz beni. Eşimle çocuğumu yer bitirirler bana uğramazlar bile 🤷🏻♀️
Maviyesill mavibahar ya dediğim gibi doğum haritasına filan göre de değişiyordur tabi bu yazdıklarım genelleme olarak söylemiş sayfasında
ummanela BirAskMasali1323 evet doğa durumlarının isim olarak koyulması pek tavsiye edilmiyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemeyiz tabi☺️
mavibahar Maviyesill geniş bir araştırma yapılması lazım bence ve bu konuları bilen birinin yardımcı olması lazım. Yan komşumun kızı var defne. Çırpı gibi, asla yemiyor. bir keresinde 4 gün sıvı dan başka bişi yememiş doktora götürdüler. Bağışıklığı çok düşük önce o hasta oluyor 😕 çok nazlı her şeye ağlıyor. Yani evet isim analizi önemli ama bizim aratırmamızla olacak bişi değil sanki 🤔
mavibahar Maviyesill burcunu geçtim yükselen burç bile etkiliyor. Tabi anne babanın genetiği, alışkanlıklar, çocuğun tiniyeti. Vallahi zor yaaa 🤣🤣🤣
Yesimdeniz Brcnrcvs111 Atlas Aras Eymen Anıl Asil Aren Miran Kaan Kayra Mert Yiğit Rüzgar Buğra Devran Ali
Brcnrcvs111 ikiprensannesi___ yaa sormayın benimde bir türlü içime sinen yok doğuma da az kaldı isim yok
Maviyesill Tugba1tugba bende tam bilemiyorum sayfasında vardır yorumlarda belki ama a harfi ile başlaması güzel liderlik özelliği baskın oluyor ama tabi bunlar genellemeler doğum haritasına göre vs de değişir
_ozlmm Duyguch01 Maalesef uysal olduğunu söyleyemeyeceğim 😂 Çok hareketli kıpır kıpır yerinde durmayan bir çocuk 😂 Çokta inatçı dediği illa olacak 🙈