Maviyesill Mesela elisa hıv aids testinin ismi koymayın diyor bi de gülce çok hassas kendinden çok herkese değer veren herkes için herşeyi yapan sevgiye çok muhtaç ve hastalıkları bitmeyen bi isim koymayın diyor ama bunlar tabi öneri isteyen dinler istemeyen dinlemez bi de ölen birisinin ismini tekrar çocuğa vermeyin diyor
ummanela BirAskMasali1323 bu numeroloji vs gibi meselelere hamileliğimin ilk başlarında çok takmıştım. Şira mercan asıl doğru olanın cocuk doğduktan sonra isim koymak olduğunu söylüyor. Bebeğin haritasına doğum saatine vs bakarak. Ancak sonra şöyle bir şey fark ettim. Bu da bir sektör haline gelmiş. Bence hangi ismi verirsek verelim yetiştirme tarzıyla alakalı. Çünkü adı Muhammed, Ömer olup her türlü kötülüğü yapabileni de gördüm.
BirAskMasali1323 ummanela Kesinlikle katılıyorum oda bi ticaret olmuş işte..Her aynı isimdeki çocuk aynı karakterlerde değiller biri sakinken biri çok yaramaz yada daha farklı huylar vs.Yetistirme tarzıyla anne babanın genetiği ile alakalı en çok..Sadece inandığım tek şey isimin anlamınin etkilediginin misal Poyraz , Rüzgar vs ismindeki çocuklar genellikle çok hareketli hiperaktif oluyolar oyle yani
ummanela BirAskMasali1323 evet doğa durumlarının isim olarak koyulması pek tavsiye edilmiyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemeyiz tabi☺️
Brcnrcvs111 ikiprensannesi___ yaa sormayın benimde bir türlü içime sinen yok doğuma da az kaldı isim yok
mavibahar Maviyesill aaa ben de de y harfi var ama hiç alerjim yok. 🤔 Hatta sinek bile ısırmaz beni. Eşimle çocuğumu yer bitirirler bana uğramazlar bile 🤷🏻♀️
Maviyesill mavibahar ya dediğim gibi doğum haritasına filan göre de değişiyordur tabi bu yazdıklarım genelleme olarak söylemiş sayfasında
mavibahar Maviyesill geniş bir araştırma yapılması lazım bence ve bu konuları bilen birinin yardımcı olması lazım. Yan komşumun kızı var defne. Çırpı gibi, asla yemiyor. bir keresinde 4 gün sıvı dan başka bişi yememiş doktora götürdüler. Bağışıklığı çok düşük önce o hasta oluyor 😕 çok nazlı her şeye ağlıyor. Yani evet isim analizi önemli ama bizim aratırmamızla olacak bişi değil sanki 🤔
mavibahar Maviyesill burcunu geçtim yükselen burç bile etkiliyor. Tabi anne babanın genetiği, alışkanlıklar, çocuğun tiniyeti. Vallahi zor yaaa 🤣🤣🤣
Yesimdeniz Brcnrcvs111 Atlas Aras Eymen Anıl Asil Aren Miran Kaan Kayra Mert Yiğit Rüzgar Buğra Devran Ali
Maviyesill Tugba1tugba bende tam bilemiyorum sayfasında vardır yorumlarda belki ama a harfi ile başlaması güzel liderlik özelliği baskın oluyor ama tabi bunlar genellemeler doğum haritasına göre vs de değişir