SeymaDincer Canan-Keles merhaba bizde samsuna taşınacağız 2-3 haftaya detaylı ultrason orda yaptırmam gerekecek normalde de muayeneler için doktor arıyorum ikiz gebelik iyi bir önerisi olan varsa merakla bekliyorum
iremmgk555 Canan-Keles medicanada Önder Kaplan a gitmeye basladım Liv de Sami Şahin in de iyi olduğunu duydum
Mervepera Canan-Keles medicanada önder beye gidiyorum canım Liv e gitseydim seher yada gamze hanıma giderdim mutlaka onun haricinde baska dr a gitmezdim 🤣
Emel5805 Mervepera neden Samsun’ da çok iyi Doktorlar var medical.park Mehmet hoca 👌👌çok iyi merhametli yaklaşımıda olsun konuşması hastalarınin dilinden anlıyor kıytırık aile hekimlerinin de havasından geçilmiyor
Mervepera Emel5805 medikal park bana uzak oldugu için onu katmadım merkezdeki hastaneleri kattım o yüzden 😬 ama hastane olarak medikal parkı gerçekten beğeniyorum kızımı oraya götürüyorum orda takipliyiz çocuk dr una
Canan-Keles kargenbob Ben oraya gidiyorum Ayşe Zehra Özdemir hoca var çok bilgili çok da güzel ilgileniyor diğer doktorlara gitmedim henüz
kargenbob Canan-Keles ben gidiyorum ama ne doktor adı yazıyor ne bişey iki defa gittim henüz. umarım doğum iyi olur sezeryan iyi geçer