SeymaDincer Canan-Keles merhaba bizde samsuna taşınacağız 2-3 haftaya detaylı ultrason orda yaptırmam gerekecek normalde de muayeneler için doktor arıyorum ikiz gebelik iyi bir önerisi olan varsa merakla bekliyorum
iremmgk555 Canan-Keles medicanada Önder Kaplan a gitmeye basladım Liv de Sami Şahin in de iyi olduğunu duydum
Mervepera Canan-Keles medicanada önder beye gidiyorum canım Liv e gitseydim seher yada gamze hanıma giderdim mutlaka onun haricinde baska dr a gitmezdim 🤣
Ceysss Özele gidicekseniz eger medıcanada bülent sürücü var anadoluda sefa erdem var kadın doğumdada bir çok iyi doktorlar var bu benm tercihim bana iyi gelen bı doktorlar sizlerde begenrmsnz bilemiyorum ama ilgileri alakaları çok iyi
Emel5805 Mervepera neden Samsun’ da çok iyi Doktorlar var medical.park Mehmet hoca 👌👌çok iyi merhametli yaklaşımıda olsun konuşması hastalarınin dilinden anlıyor kıytırık aile hekimlerinin de havasından geçilmiyor
Mervepera Emel5805 medikal park bana uzak oldugu için onu katmadım merkezdeki hastaneleri kattım o yüzden 😬 ama hastane olarak medikal parkı gerçekten beğeniyorum kızımı oraya götürüyorum orda takipliyiz çocuk dr una
Canan-Keles kargenbob Ben oraya gidiyorum Ayşe Zehra Özdemir hoca var çok bilgili çok da güzel ilgileniyor diğer doktorlara gitmedim henüz
kargenbob Canan-Keles ben gidiyorum ama ne doktor adı yazıyor ne bişey iki defa gittim henüz. umarım doğum iyi olur sezeryan iyi geçer