Sermec27 SmyEsciv çok teşekkür ederim 30 dan beri belliydi gelişim geriliği haftası yine iyiydi doğduğunda ama 35 te kalmış ciğerleri tam gelişmemiş prematüre olarak geçiyor şu an doktor 2 hafta daha kalır büyük ihtimalle dedi 4 gündür küvezde zaten sağlıcakla yanıma gelsin de ben razıyım Allah bağışlar inşallah 🤲
SmyEsciv Sermec27 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı size
Nuryakup 2022 de bende kızımı 29+5 de doğum yaptım 1500 kilo doğdu 50 gün yoğun bakımda kaldı başka şehirde özel hastanede aldılar yoğun bakıma sürekli süt sağdim götürdüm şimdi şükür 1.5 yaşında inşallah sizde sağ salim alırsınız bebeğinizi 💕😊
Melekabdullah Ummuarbc cok dikkat ettim kilo almalri icin beslenmeme erken dogum vs olursa kilolu olsunlar diye hep en azindan bir kiloyu gecsinler diye ugrastim
Ummuarbc Melekabdullah maşallah canım benim de 26 haftalık şuan benim de 4 aylıkken kaybim oldu çok zor acı bilirim o yüzden rabbim oğluna sağlıklıgli uzun ömrü olsun insallah
littlechick Fatma_ecem4 evet ben 2-3 gün sancı çekmişim ama doktorlar anlamamış bunu. Bebek hareketleri canımı yakıyordu. Doktorlar suyu az olduğu için normal demişlerdi ama meğerse ben o ara sancı çekiyormuşum
5sezeryanim littlechick canim sen hastanede yatıyordum suyun geliyordu degilmi o kisimisin gözün aydın bebeğin iyi olduğuna sevindim
Selma2412- littlechick Rabbim öyle güzel toparlanıp iyi olmasını nasib eylesin ki iki aydan daha da kısa zamanda yanınıza gelsin güneş kuzu 🤲🏻🌸
Feyzacnszoglu littlechick geçmiş olsun Rabbim tez zaöanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de 33+6 da doğurdum ama gelişim veriliği vardı 1500 gr doğurdum ciğer geliştirici yapılmıştı önceden 23 günde çıktı çok şükğr senin bebeğinde çıkar Allah ın izniyle
Silan_Abdullah littlechick ya ben şu an 33 haftalığım benim çok sertleşmem oluyor baya oluyor yani işk kez yaşıyorum bu normal mi bu arada bu arada rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim tez zamanda çıkar ordan🙏
littlechick Silan_Abdullah bunu bilemeyiz doktora kontrole gidin bana normal dediler ama sancı çekiyormuşum o ara. Toplaştığı zaman canınızı yakıyor mu?
Reina littlechick ay canım başından beri takip ediyorum seni. Çok şükür sağlıkla kavuştun, sağlıkla eve götürürsün inşallah 🩷🩷