Nevrie littlechick maşallah sizi bende takip ediyordum ikinizede çok geçmiş olsunn güzel prenseste toparlasın mus mutlu bir ömrünüz olsun güneş gibi doğsun ☺️
Aerithma littlechick Rabbim en kısa sürede sağlıkla küvezden çıkmayı nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklayın. Size bolca dua ediyorum.
Gamze08 littlechick bebeğimi yaklaşık iki hafta önce küvezden aldım şunu Soylim size tavsiyem zor biraz üzücü bir yer Kuvez alanı bebeğinizin sağlığı ve Kendi sağlığınız için sütünüz geliyordaa bol bol sagip hemşirelere verin ve buzkugunuzda da stok yapabilirsiniz. Psikolojkmen kendinizi rahat ettirin
Civciv53 littlechick gözün aydın olsun canım Allahım kucağına almayı da nasip edicek hiç moralini bozma dualarım sizinle 🤲🏻💕
yeniannna34 littlechick neden peki yenıdogan unutesı yokmu orada Bu Arada mega iyi en azından özel çok görebiliyorsun sanırım bebegı
littlechick yeniannna34 burda yer yokmuş canım doktor da iyi bir yere sevk edelim demiş. Eşimde araştırdı megaya sevk ettirdik
Lumlum littlechick geçmiş olsun, rabbim yardımcınız olsun çok şükür yaşam sınırına ulaşmış inşallah bir an evvel kavuşursunuz bebeğinize
Melekabdullah Ummuarbc benim ikizdi biri 1125grm biri 1095 kizimi cennete ugurladik Rabbim oglumuzu bagisladi
Ummuarbc Melekabdullah çok şükür ki oğlunuz kalmış canım kızınız da size cennette şefaatçi olacak maşallah aslında haftasına göre ikiz olmasına rağmen kiloları da iyiymiş
Sarina98 Mercimekannesi45 biraz önce geldim doktordan, açılış yok ama doğum başlaya bilir hastaneye yatman gerek dedi. Ama evde de 1kucuk oğlum var kimse yok yani da,ani olduğu için sancı içinde eve geldim. Duanız için teşekkür ederim ♥️
gozdeee41 littlechick ah aşkım benim be sen ne çok çektin bak şuan ezan okunuyo ezanların yüzü suyu hurmetine inşallah evladına sağlıkla kavuşursun sağlıkla kucağjna alırsın canım benim bol bol dua et burda seni gördükçe aklıma geldikçe dua edicem sana merak etme güneşin güneş gibi doğup kollarına gelecek inşallah yakın zamanda Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum 🤍
Dilek_04 littlechick Hayırlı olsun inşallah 🤲🏻 Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🌸
yeniannna34 littlechick çok iyi yapmışsınız inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun bende orda doğum yapacağımda o yüzden sormak istedim
Ezel16 littlechick Öncelikle hayırlı olsun 🤗 Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🥹 Güneş bebek çok güçlü çabucak toparlayıp evinize dönmeyi nasip etsin Rabbim 🤲🏻🕊️
Sermec27 littlechick Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah bende 4 gün önce doğum yaptım 37+1 de ama oğlum 35 le uyumlu prematüre olarak geçiyor 4 gündür küvezde daha 14 gün daha kalacakmış İnşallah ikimizde sağlıcakla kavusalim Allah büyük 🤲
SmyEsciv Sermec27 geçmiş olsun Allah analı babali büyütsün öncelikle🙏🏻🙏🏻 Siz bilmiyor muydunuz iki hafta gerilik olduğunu doğduktan sonra mı öğrendiniz? Küvezde kalmasının sebebi nedir acaba haftası iyi aslında
Melekabdullah Ummuarbc cok dikkat ettim kilo almalri icin beslenmeme erken dogum vs olursa kilolu olsunlar diye hep en azindan bir kiloyu gecsinler diye ugrastim
Sermec27 SmyEsciv çok teşekkür ederim 30 dan beri belliydi gelişim geriliği haftası yine iyiydi doğduğunda ama 35 te kalmış ciğerleri tam gelişmemiş prematüre olarak geçiyor şu an doktor 2 hafta daha kalır büyük ihtimalle dedi 4 gündür küvezde zaten sağlıcakla yanıma gelsin de ben razıyım Allah bağışlar inşallah 🤲
Fatma_ecem4 littlechick anaam 28+5 ben sok oldum hayırlı olsun rabbim saglikla evinize gitmeyi nasip etsin sanciniz mi başladı da oldu bebek
littlechick Fatma_ecem4 evet ben 2-3 gün sancı çekmişim ama doktorlar anlamamış bunu. Bebek hareketleri canımı yakıyordu. Doktorlar suyu az olduğu için normal demişlerdi ama meğerse ben o ara sancı çekiyormuşum
Seyma0323 Massalah minik savasci ❤️❤️Haftalar boyunca dayandi, Allah bir an kavustursun sizi🥰 ciger gelistirici olmusmuydun cnn
Damlaozzz littlechick Canım seni başından beri takip ediyorum bu günlere kolay gelmedin siz gördüğüm en güçlü anne bebeksiniz. Bunuda su gibi atlatıcaksınız 💕 Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle 🤲🏻🌸