Ayliz010 littlechick kasik agri vajina agrisi hirtilma gbi hissediyorum eski sezeryan yeri acimalari bele vuruyor
Ayliz010 littlechick nasl bi kaslma bu ya bende uyuyamiyorum 26 haftadaym cok kotuyum bahsedermsnz biraz
littlechick Ayliz010 bebek karnınızda biyerde toplanıp oraya baskı uyguluyor ve bu aşırı canınızı yakıyor
littlechick Nurnisanur nstye yansımadı en çokta buna şaşırıyorum zaten. En son 15 dk da bire düşünce benim için dayanılmaz bir hal aldı. muayne ettiler öyle anlaşıldı açıklık. Bende anlamamışım sancı çektiğimi
littlechick Nurnisanur bakılmamıştı malesef. Bi ara serviks uzunluğuna baktılar 28 mm di. daha sonra hiç bir şekilde bakılmadı
littlechick Sssa çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz benim dikişler acıyor arada. Bebeğimde küvezde inşallah iyi olucak 🥹💝
Ece-1987 littlechick inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bekleyiş içinde olanlara bekledikleri işe mükafatlandırsın 🤲
Sssa littlechick İnşallah dikişler hemen toparlar çok uzun sürmüyor diyorlar, Bebiş de hemen düzelecektir haftalarca dayandı🙏🏻