vezozcan MelikeTank bende ikinci hamileligimde öyleydim 80le doğuma girmiştim 🤭😁 Bu hamileligim diğer ikisinden çok farklı her anlamda 🤔
MelikeTank vezozcan cinsiyet aynı mı farklı mı peki🤣 benim bu ağır geçiyor her gün bir yerim ağrıyor 🤣
M-Urass_Mom MelikeTank Nasıl gidecek bu kilolar düşündükçe fenalık basıyor 😂 Hayatımda ilk defa kilo alıyorum. Bacaklara bakıyorum selülit olmuş. Popo bi garip duruyor. Karın zaten eşek kadar 😅
irem88 M-Urass_Mom doğumdan sonra verirsin canım takma kafana bu anların tadını çıkar ben 3 doğum yaptım çok kilo alan biriyim ama sonra diyetle hep doğum kilolarım verdim
MelikeTank M-Urass_Mom of of öyle bir okuyunca eşkalim gözümde canlandı gider inşallah bir şekilde diyoruz demek zorundayız hahaha🤣
MelikeTank yeni-annelik tartıyı görmek istemiyorum doktorum da bu soruyu sormazsa mutlu olurum ne önemi var ayol vardı yedik aldık 🤣
Afrasevde MelikeTank 33+4 haftalık hamileyim 🐥🩵 66 kilo ile hamile kaldım an itibariyle 73.5 kilodayım😅 umarım bu civarlarda devam eder 🥹
serapmusta Yarın 22 haftayı bitiriyorum. İlk aylarda 5 kilo vermiştim o 5 kiloyu hemen hemen geri aldım. 80 im şu anda. Biraz daha yavaş ilerlesem iyi olurdu ama 🙄 Dikkat etmeye başladım yediklerime. Normal mi bilmiyorum kilom
MelikeTank Umayy1 genelde yorumlara denk geldim o dönem kayıp Olan kilolar birden geliyor sağlık olsun da gerisi mühim değil biz razıyız kilocuklara😍
vezozcan MelikeTank Benim ilki kız ikincisi erkek buda erkek ama bu hamileligim hepsinden ayrı gercekten😅 Allqh kolaylık versin sana da sicaklarda halimiz harap😅