MelikeTank Selaaam güzel hamişler kilonun en çok yakıştığı güzel anne adayları kaç kilo aldınız 58.5 ile başladığım yolda an itibariyle 64.30 olmuş bulunmaktayız göbük almış başını gidiyo 🤣 sizler ne durumdasınızz
Selothatun MelikeTank 44 ile başladım şu an 48🌸 3.gebeliğim 22 haftalık hamişim. Birazcık karnım çıktı sadece. İlk doğumumda 10kg. 2.de 20 kg ile gitmiştim doğuma😂🙈 bu bakalım ne olacak
MelikeTank Selothatun Ooo baya zayıf hamile kalanlardansınnnn maşallah üçüncü gebelik üstelik ben ilkinde hatırlamıyorum kaç aldım ama bu gebeliğimde hızla ilerliyoruz🤣🤣
MelikeTank Hilal2901 sonumuz son değil 🤣 yine zayıf başlayanlardansın gelsin doğumdan sonra fit anneleeeer😍🤣
degisimdonusum 57 ile öğrenmiştim, bu sabah 63 22+5′ten selamlar :) bu sabah ebe kilomun normal olduğunu söyledi :)
MelikeTank degisimdonusum evet evet Şuan gayet normal olduğunu duydum bende bu gözler ne rakamlar okudu☺️🤣
vezozcan MelikeTank 64 ile basladim ilk dönemler 61 e dustum şuan 23+4 haftalik hamileyim ve 65 kiloyum 😃
MelikeTank vezozcan of of kilo kaybetmeyip ilerleyenlerdenim iki hamileliğim de bulantı yaşamadım gayet iştahla ilerledim🤣🤣
degisimdonusum MelikeTank inşallah bu şekilde ilerleyerek tamamlarız da son 1 ayda hızlı kilo aldım gibime geliyor göbüş büyüdüğü için :) çok kilo alıcam diye korkuyorum :D
vezozcan MelikeTank bende ikinci hamileligimde öyleydim 80le doğuma girmiştim 🤭😁 Bu hamileligim diğer ikisinden çok farklı her anlamda 🤔
M-Urass_Mom MelikeTank Nasıl gidecek bu kilolar düşündükçe fenalık basıyor 😂 Hayatımda ilk defa kilo alıyorum. Bacaklara bakıyorum selülit olmuş. Popo bi garip duruyor. Karın zaten eşek kadar 😅
MelikeTank Umayy1 genelde yorumlara denk geldim o dönem kayıp Olan kilolar birden geliyor sağlık olsun da gerisi mühim değil biz razıyız kilocuklara😍
imbrosmerve MelikeTank durumlar çok kötü😂😂 31 haftalığız ve 11 kilo aldım. bilmiyorum bu işin sonu nereye gidecek😂😂