MelikeTank M-Urass_Mom of of öyle bir okuyunca eşkalim gözümde canlandı gider inşallah bir şekilde diyoruz demek zorundayız hahaha🤣
MelikeTank yeni-annelik tartıyı görmek istemiyorum doktorum da bu soruyu sormazsa mutlu olurum ne önemi var ayol vardı yedik aldık 🤣
yeni-annelik MelikeTank valla öyle Allahtan zayıftım çok önemsemiyor doktorum 46 kilo ile hamile kaldım 56 dım en son ama 60 70 lerle hamile kalsaydın ve böyle devam etseydin diyet uygulardık demişti 😅
vezozcan MelikeTank Benim ilki kız ikincisi erkek buda erkek ama bu hamileligim hepsinden ayrı gercekten😅 Allqh kolaylık versin sana da sicaklarda halimiz harap😅
Abbasova_gunay MelikeTank 20+1 53 basladim 56devam ediyoruz😂🥰salikla gelsin minikler 😘olsun kg napalim😂
Bendiyebiri_ MelikeTank 49 ile başladım bı ara kilo verdim sonra tekrardan serumlarla kilo almışım şuan 53 kiloyum karnım bı var bı yok 😂😂 ikinci gebeliğim
Nevrie MelikeTank maşallah En son 19 haftamda baktım +3 kg birde riskli hamilelik yatarak geçicek dediler yatıyoruz 1 hafta sonra kontrolum resmen bakmaya korkuyorum (22+2 olduk) 😁