Melisasevill Kb4576 ayy bi’de oturduğum sokakta her şeye laf atan aklından geçeni çat diye söyleyen uyuz teyzeler hiçbirinizi 40 kuranıma çağırmayacağımı burdan da belirtmek isterim en çok sizden nefret ettim herkes evimdeyken siz dedikodumu yaparsınız artık yeni geline bak bizi çağırmadı diye🙃
Kb4576 Melisasevill çağırma bence de ağızları susmuyor istersen 10 yıl sonra karsilas yine aynilar değişen bişi yok
Seldahilal Kb4576 öyle tiksindirici çok şeyim olmadı ama ilk zamanlar yumurta derim berbat biseydi nimettir ama hormonlardan sanirim
ece1234- Kb4576 en ilginç şey kocamdı resmen parfümünden midem bulanıyordu sürekli duş almasını istiyordum uyumadan önce halbuki çok severdim kokusunu hahahaha bu hamileliliğimde de tavuk ve balık tahammül edemiyorum
Sadeceanne2 Kb4576 ilk 25 haftaya kadar. Tüm kokular evimin kapısından içeriye gitmek ve KOCAM.😄😄😄😄😄😄 günde 8,9 kez istifra edip te Parfüm kokusu 😒😒😒😒😩yine. Geldi bak aklıma 😄😄😄 adamı gördüğüm an kusmuk ağzıma geliyor du Zor yetişirdim. Banyo ya
Kb4576 Sadeceanne2 ahahah yorumlara bakıyorum koca ile buz dolabi yarışıyor resmen galibiyet koca gibi duruyor herkes kocasından tiksinmis 😄
umrumdadegil Kb4576 ay daha çok erken🥺 inşallah fazla uzun sürmez bu bulantılar. İlaç kullanıyor musun
Kb4576 umrumdadegil günde gece yatmadan 2 tane icebilecegim bir ilaç verdi bugün ona baslicam inşallah faydası olur sabah uyanır uyanmaz kusmaktan iyidir 😑
Kb4576 Alpmom__ dernek kuracağım gebelikte buz dolabindan tiksinenler derneği kaç kişi buzdolabı demiş şaka gibi bende dahil 😄😄
ssevilmommy Kb4576 koltuğumun birisi igrenç kokuyor salona bile girmek istemiyorum. Atıcam son çare🙄😀
Kb4576 ssevilmommy of cidden çok tuhafiz bazı yorumlara kahkaha atıyorum istemis birisi de bu yorum koltuğunun sadece bir tanesi mi kötü kokuyor 😄😄
Bo16 Et türleri ,yağ ,yumurta(yiyorum ama kokusu beni bitiriyor) bide ter kokusu bunlardan nefret ettim
Ysmnpmk Kb4576 😂😂😂bende hamilelikten dklayi eskisi değilim eşime karşı ama adamada hissettirmeye çalışıyorum çok zor ya😂😂