Kb4576 mrskorkut evett bende onu fark ettim çoğu kişi çaydan tiksinmis bende dahil çay tirkyakisi bir insanim bir demlik çayı kendim icebilecek kapasiteye sahibim ama bu süreçte bir çay bardağını zor iciyorum 😀
umrumdadegil Kb4576 ay evet malesef hele ilk zamanlar o neydi ya her şeyden midem bulanıyorfu çubuk kraker yiyordum. Akşam yatıyordum sabah ne yesem midem bulamaz diyordum sabah geçiyor akşam ne yicem bu döngü çok kötü 😩
Kb4576 umrumdadegil bende şu an aynı durumdayim çubuk kraker kuru ekmek zeytin bunlarla kendimi idare etmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmek mii hak getire 😑
Kb4576 teachermom1 her şey çok kokuypr gerçekten bir arkadaş da yazmış yukarda buz dolabini açmamak için tost malzemelerini kilere koyuyormus
Kb4576 sacmalamakizim işte değişiyor her şey bir arkadaşım deterjan yemek istemişti Allah’tan normal şeyler istiyoruz şükür etmek lazım 😀
umrumdadegil Kb4576 ay daha çok erken🥺 inşallah fazla uzun sürmez bu bulantılar. İlaç kullanıyor musun
Kb4576 Ysmnpmk ay aynenn niye benden kaçıyorsun diyor benimki triplere başladı beni sevmiyorsun artık diye 😄 normalde en sevdiğim şey onun kokusu o yokken yastığına sarılır uyurum şimdi tövbe estağfurullah birşey oldu adama 1 metreden fazla yaklasasim gelmiyor 😄
Ysmnpmk Kb4576 😂😂😂bende hamilelikten dklayi eskisi değilim eşime karşı ama adamada hissettirmeye çalışıyorum çok zor ya😂😂
_b-e_ Yumurta Soğan Et Tüm yemekler sadece kahvaltı yiyorum 26 haftadır halen devam ediyor bu Kocam Kocamın kıyafetleri Kocamın oturması Kocamın uyuması Kocamın horlaması Kocamın baslı başına herseyı Ama bu da gectı şükür 😂😂😂
Atss0000 Kb4576 ayak🤮 yani asla kimsenin ayagina bakamazdim kendiminkine bile gorunce kusardim hala da oyleyim😂 kizim harici kimsenin ayagina dokunamam da bakamam da
Kb4576 Atss0000 buda ilginç normalde ayaga karşı tiksinti duyanlar var biliyorum ama gebelikte Allah’tan öyle bir sorunum yok 7/24 çorapsız gezen bir eşim var evde çünkü 😄
Melisasevill Kb4576 canım kızıma teşekkür ederim karnım çok çatladı ve zaten normal boyutlarda olan göğüslerim iyice büyüdü😅 olsun kızım sana değer olsun kızım olsun🥹😅