Denizdemiralay Kb4576 ben balıktan tiksindim birde eşimden kokuyor gibi geliyordu şuan eşim den tiksinmem geçti ama balık hala kokusunu aldığım dakika midem bulanıyor yiyemiyorum
Kb4576 Denizdemiralay balıktan ve eşimden diyince bı gülme geldi kusura bakma 😄 eş konusunda bende hem fikirim bı uzaklasma geldi bana da 😄
Sakineoncu Kb4576 Buzdolabı ne önünde geçebiliyordum ne açabiliyordum açtığım an kusuyordum o bende kaldı nedense hala açtığım an kusacak gibi oluyorum
Kb4576 Alpmom__ dernek kuracağım gebelikte buz dolabindan tiksinenler derneği kaç kişi buzdolabı demiş şaka gibi bende dahil 😄😄
Kb4576 ssevilmommy of cidden çok tuhafiz bazı yorumlara kahkaha atıyorum istemis birisi de bu yorum koltuğunun sadece bir tanesi mi kötü kokuyor 😄😄
Kb4576 umrumdadegil günde gece yatmadan 2 tane icebilecegim bir ilaç verdi bugün ona baslicam inşallah faydası olur sabah uyanır uyanmaz kusmaktan iyidir 😑
Kb4576 Sadeceanne2 ahahah yorumlara bakıyorum koca ile buz dolabi yarışıyor resmen galibiyet koca gibi duruyor herkes kocasından tiksinmis 😄
Kb4576 Melisasevill çağırma bence de ağızları susmuyor istersen 10 yıl sonra karsilas yine aynilar değişen bişi yok
Kb4576 Atss0000 buda ilginç normalde ayaga karşı tiksinti duyanlar var biliyorum ama gebelikte Allah’tan öyle bir sorunum yok 7/24 çorapsız gezen bir eşim var evde çünkü 😄
Sumisali_ Kb4576 ben koku almadığım için o konuda çok şanslıyım 😁 onun dışında hiç bir kıyafetime giremedim tüm dolabımı boşaltmak zorunda kaldım.26 27 bedenin içine girdiğim pantolonlardan 32 33 lere çıktım çok sinir bozucu.