sumkiz Her şeye tamamım ben ya ama ilginç gelen annemin mesajları😅 inanılmaz sevgi fışkırıyor 😅 yiyecek gibi bir şey söylemem gerekirse peynirsiz yaşayamam o yüzden vegan olamıyorum. Peynir yiyemedim ilk 2 ay. Ve evet memelerim var artık. Bunu da yazmalıydım 😅😅😅
Kb4576 sumkiz ay aynennn benim annemde sürekli mesaj atıyor youtubeden video gönderiyor bebek kiyafetleri atıyor gına geldi bir yerden sonra 😀
Dilanee Kb4576 Günde bir paket sigara içen ben sigaradan nefret eder oldum ama kokusuna bile dayanamıyorum zaten gebelik şüphem ilk buydu
sacmalamakizim Kb4576 Tavuk asla yiyemiyorum, çiğken bile dokunamıyorum, bir de bitter çikolata tiksindim. 🥲 Halbuki en sevdiğim şey tavuk ve bitter çikolatadır. 🤣
Kb4576 sacmalamakizim gebelik çok tuhaf şey bir anda çok sevdiğin birşeyden tiksinip aşırı tiksindigin şeyi sevebiliyorsun anlam veremiyorum 😀
Babymom07 Kb4576 belki garip gelecek ama hiçbir şeyden nefret etmedim normal zamanda nasılsam hamilelikte de aynen o şekildeydim ilk 3 ay zaten hamile miyim değil miyim diye sürekli kuşkulanıyordum 😅 adet düzensizliğim olsa karnım büyüyünceye kadar fark etmezdim heralde
mrskorkut Hamile olduğumu 2,5 ay regl gecikmesinden değil de sigara içerken öğürürken buldum kendimi 🤣🤣 ve kesinlikle çay o nasıl bir tiksinmedir Allahım 🤦🏽♀️ Şuan 16 buçuk hafta oldum daha bugün bi yarım bardak bergamotlu çay içtim yine yok tiksindim bu çay da kesin birşey olmalı az uz değiliz tiksinen gebeler olarak 🥴🥴
Kb4576 mrskorkut evett bende onu fark ettim çoğu kişi çaydan tiksinmis bende dahil çay tirkyakisi bir insanim bir demlik çayı kendim icebilecek kapasiteye sahibim ama bu süreçte bir çay bardağını zor iciyorum 😀
Kb4576 teachermom1 her şey çok kokuypr gerçekten bir arkadaş da yazmış yukarda buz dolabini açmamak için tost malzemelerini kilere koyuyormus
umrumdadegil Kb4576 parça et 4 ay oldu doğum yapalı hala tiksiniyorum midem bulanıyor 🤢 nohut, fasulye,karpuz, biber, kahve, bulgur pilavı daha vardı ama aklıma gelen vunlar🤣
umrumdadegil Kb4576 ay evet malesef hele ilk zamanlar o neydi ya her şeyden midem bulanıyorfu çubuk kraker yiyordum. Akşam yatıyordum sabah ne yesem midem bulamaz diyordum sabah geçiyor akşam ne yicem bu döngü çok kötü 😩