Kb4576 Gebelikte nefret ettiğiniz şeyler neler hanımlar ? bana göre Herşey iğrenç kokuyor kısa ve net özellikle çamaşır yumuşatıcısı berbat giyinmek bile istemiyorum dolabimi ateşe vereceğim sanırım 😄
Dilarac Kb4576 😄 ayy hiç bir elbisemin olmaması şaka mı ve daha doğum kilolarımı vermeme 5. Kilom kalmıştı hamile kaldım 5 kilo daha almam of hamilelik ilginç değil ama bu durumdan nefret ediyoruum
BADE38 Kb4576 Tavuk ve balık 27+1 haftalıgim başından beri asla mide bulantısı yaşamadım fakat bu iki yiyeceği görünce kötü hissediyorum 🥲
Kb4576 naneliseker_ bende sigaradan tiksindim bence de iyi bir yönden yoksa bırakmayıp bebeğimize istemeden de olsa zarar veriyoruz
Kb4576 BADE38 bende bezelye görünce kötü hissediyorum aynı şekilde kokusundan desem değil başka birşey var sanki 😄
Evhamlikurabiyeanne 14 haftaya kadar buzdolabinin kapagini acamadim kahvaltida sadece tost yiyebildim tost malzemelerini dolabi acmamak icin kilerde tutuyordum bir de su icip banyoya tuvaletimi yapmaya gittiysem ictigim suyu cıkarıyordum cok midem bulaniyordu
Kb4576 Evhamlikurabiyeanne sizinkisi çok zormuş gerçekten insanın dengesi şaşıyor en olmadık şeyi yaşıyor
Zmom Kb4576 sigara ve çay. 🤢🤢🤢🤢🤢🤢 ay kabus gibiydi şuan az az arada çay içebiliyorum ama bazen hala midem bulanıyor 🤮