Zeynp dyg1606 allah bi avazda kurtarsın arkadaşım Sağlıkla al bebişini kucağına Müsait olursan toparladığında memnun kaldın mı yaz bize bilgilendir
dyg1606 kbradmrbs suan mavi onlugumi gydim bekliyorum tansiyon ates nabiz olcumu yapildi odamda bekliyoruz canm
Zeynp dyg1606 ay çok memnun olurum bi türlü Doğum yapan denk gelmedi Ekstra ücret filan çıkarıyorlar mı merak ediyordum Sezaryen mi sizin
dyg1606 Zeynp sezeryan oldum cnm. Esmle bense kan uyusmazligi vardi bebegn kani babayla uyumlu oldugu icin bi sonraki bebek icin igne yapildi onun 200tl civari bi ucreti oluyomus
dyg1606 kbradmrbs ebeler acilmama bakmslarsi ama degsen bsy olmayinca bnde sezeryan istedim bebegn basi assagi inmemisti aksine yukari ckiodu bnde riske atmak istemedim boynnda kordonda vardi o yuzden sezeryana gectm suan odamdayim
kbradmrbs Zeynp banada annem Doğum için uzun gecelik sabahlık takımları oluyo ya ondan alalım diyor ama
kbradmrbs Zeynp yani onu almak yerine normal pijama takımı düşünüyorum birkaç tane. Sonuçta evdede giyerim bebek görmeye gelenlerin yanında neyle duracaz ki yeni Doğum yapmış olcaz sonuçta yatarız heralde yani
Zeynp kbradmrbs ama normal doğurursak ta elbise daha mı rahat olur pansuman için filan bilemedim Gelen giden içim almak gerekiyor 2 takım en az Ben emel hanıma gidiyorum sen ?