Zeynp kbradmrbs ben 2 takım dantelli aldım 2 takımımda çizgili gömlek tarzı olanlar var ya Onlardan aldım normalde de kullanayım dolap beklemesin diye
Zeynp kbradmrbs ahaha bende l bede oldum bi de 😂 Aldığım gibi kullanmam zaten kestirdim biraz diz altına kadar
dyg1606 Zeynp sezeryan oldum cnm. Esmle bense kan uyusmazligi vardi bebegn kani babayla uyumlu oldugu icin bi sonraki bebek icin igne yapildi onun 200tl civari bi ucreti oluyomus
dyg1606 kbradmrbs ebeler acilmama bakmslarsi ama degsen bsy olmayinca bnde sezeryan istedim bebegn basi assagi inmemisti aksine yukari ckiodu bnde riske atmak istemedim boynnda kordonda vardi o yuzden sezeryana gectm suan odamdayim
dyg1606 Zeynp evet canm cok memnun kaldim hasta bakicisindan tut temzlikcisine kadar hepsi o kadar ilgili o kadar kibarki gercekten cok beğendim taktir ettim cok guzel yaklasiolar nazik davraniyolar
Htccprz dyg1606 geçmiş olsun darısı başımıza,müsait olduğunuzda daha fazla ayrıntı bekliyoruz emel hanımın yaklaşımı nasıldı personel nasıldı doğum sekliniz nasıldı odayı süslediniz mi vs vs 🤗🤗
Ezgi_brs Dogumhanede fotograf cekımi nasıl oluyor bende onu bılmıyorum gerci daha var elbet ögrenirim😎
dyg1606 Ezgi_brs bebegin cikisini cekiyolar bakimi yapilirken giydirilirken cekiolar bide cikar cikmaz sana gosteriolar o ilk karsilasmayi cekiyolar