Zeynp Ezgi_brs neşe hanımda emel hanım da tatlı insanlar ama emek hanım artık çok yoğun çalışıyor Çok vakit ayıramıyor sanki Bence değişmeyin
burcuozturk Ezgi_brs ayy canım bende emreye gidiyordum o gidince neşe hanıma geçtim oda hamileymiş şubat sonu izne çıkcakmış benim doğumla kafa kafaya diye emel hanıma geçtim ama oda bi hadici gibi çok zaman ayırmadı sanki offffff napcam bilmem içime sinen bulamadım
HzlBrls Ezgi_brs yaa gerçektenmi 🥺 Şuan senden öğrendim ve şok oldum zaten 2. Doktorum önceden rampiaya gitmiştim 2-3 kez çok yeni doktor diye neşeye geçmiştim. Daha 16 haftalığım ama yinemi doktor arayacağım 🙁 geçen Cuma kontrolüm vardı bana hiçbişey söylemedi de şimdi rampiaya da geri dönülmez offf yaaa 😖
Zeynp Ezgi_brs erkek doktor sıkıntınız yoksa ben şiddetle Bülent Baran’ı tavsiye ederim Yoğun olmadığından ilgili ve tecrübeli bir adam Ben erkekte doğuramam diye değiştirdim
Zeynp burcuozturk çünkü Emre beyin bütün hastaları ona geçti kaliteli vakit ayıramıyor ayırmıyor tartışmasız iyi bi doktor O da kendince haklı çok hasta geliyor Benim son haftalarım olmasa değişirdim İnsan zaman ayırsın diye bekliyor çünkü
kbradmrbs Zeynp kızlar bişey sorcam bende Esentepe hastanesine gidiyorum 5 Mayıs Doğum görünüyor eşlerimiz Doğuma girebiliyor mu bilen varsa bilgilendirebilir mi ilk doğumum olacak fazla bişey bilmiyorum 🤷♀️ sancı çektiğimiz odalar varmış orayada yakınlarımız girebiliyor mu ben tek kalmaktan çok korkuyorum
Zeynp kbradmrbs özel hastane neticede sancı odasında yalnız kalmıyırsunuzdur zannetmiyorum Ama eşler girebiliyor mu bilmiyorum Ben Doğum için istemediğimden sormadım hiç
dyg1606 kbradmrbs ben suan esentepe hastanesnde doguma hazrlaniyorum canm doktorum emel hanim. Yatisim yapildi doktorlarin oldugu kattaki servisteki odaya aldilar beni ailem esim yanimda suan. Tek kalmiyorsun korkma yannda ailen oluyo allahtan
kbradmrbs Zeynp ya bilmiyorum bi tanıdığım fakültede Doğum yapmış sancı odasına kimse girmiyomuş bende yanlız kalmak istemiyorum korkuyorum en azından yanımda annem yada eşim olsa destek alırım
kbradmrbs dyg1606 allah yardımcın olsun canım kolay Doğumun olur inşallah nasıl peki şuan için memnun Musun hastaneden banada anlatır mısın neler oluyor nasıl gelişiyor sancı odası denen yer nasıl biyer hiçbir bilgim Yok
Zeynp dyg1606 allah bi avazda kurtarsın arkadaşım Sağlıkla al bebişini kucağına Müsait olursan toparladığında memnun kaldın mı yaz bize bilgilendir
Zeynp kbradmrbs devlet hastanelerinde öyle ana ben odanızda sancınızı çekebiliyorsunuz diye biliyorum
dyg1606 kbradmrbs suan mavi onlugumi gydim bekliyorum tansiyon ates nabiz olcumu yapildi odamda bekliyoruz canm