Tuba_44 Pinarclk evet şubat ayında bütün ürünler indirime girecek mama tek indirim olmuyo sadece hergün farklı şeylere %28 indirim olacak bi gün arabalar bi gün yatak 31 ocakta 1 aylık insört yayınlanacak hangi gün ne indirimde diye öyle takip edebilirsiniz
Rrraaaiiinnn Tuba_44 merhaba ben daha çok yeni hamileyim :) urun almak icin erken bir vakit ama indirimde kacrmak istemem acaba sonraki aylardada şubat ayında olacağı gibi büyük indirimler söz konusu olur mu ?
Denizliche Tuba_44 bu arada baby-me pompaları nasıl şikayet yada iade eden oldu mu ? Piyasada en uygun bunu buldum indirime girerse almayı düşünüyorum
Bstt Tuba_44 size casual cadillac ve vista ile ilgili fikir sorabilir miyim geri dönüsler nasil vistanin? Tecrubeli anneler baston daha rahat diyo ama Cadillac daha cok satılan bi araba neden acaba
Tuba_44 Bstt size akşam tekrar dönüş yapayım arabalara genelde erkek arkadaşlar bakıyo çok iyi bilen bi arkadayım var sorup yorumunu söylerim:)
Aselravza Tuba_44 heryerde mı gecerlı ve bütün tekstıl urunlerınde mı ındırım var?netten baktım bulamadım ben
Tuba_44 Aselravza heryerde geçerli ama bütün tekstl değil bulunduğunuz yerde hangi ürünler var bilmiyorum ama müslinler pijama takımı bazı tulumlar indirime girdi
Nsns Tuba_44 ayy ne olur paylaşım yapında görüp gidip alalım ne indirimi varsa duacınız oluruz valla mart başında doğacak bebeğim kremler elektrikli pompa filan sona bıraktık inşallah yakalarız bişeyler indirimde
Tuba_44 Nsns Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde şubatda doğum ay sonuna kadar çalışacağım sonra zaten şubat indirimi insört bize atılınca hergün paylaşırım bende burdan
Nsns Tuba_44 e bebek çalışanı hamiş arkadaşım nuna ana kucağı ne zaman indirime girecek acaba? Ayy hakkını helal et valla nickinin ekran görüntüsünü aldım heran sana sorabilirim diye 🤭 sıkışınca yazarım artık 35olucas 00:00da sizin ne kadar oldu?