Pinarclk Tuba_44 fiyat değişimi derken. Hani pazartesi ve perşemde indirim mi oluyor bindirim mi😅 lehimize bir değişim mi yani.
BerilGzl Tuba_44 bana da yardımcı olur musun baby plus park yatak cok begendim ama bir türlü stoğa girmedi girer mi acaba fikrin var mı😣😔
Nalkan Canım çok güzel bir bilgilendirme olmuş gerçekten bende bebek arabası için indirim bekliyorum umarım beklediğimize değer😊
Tuba_44 Pinarclk int. De takip edebilirsiniz veya pz perşembe mağazayı ararsınız bulunduğunuz yere yakın mağazayı indirim size uygunsa ayırtıp alabilirsiniz
Semm Ebebek indirimi bende bekliyordum mağazaya gittim bi yatak beğendim ve sonra şubat ayında direk gelip alırım diye karar verdim ve çalışan personel şubat ayında bu fiyat üzerinden indirim olmayabilir dedii yıl farkıyla fiyatlarımız yükselebilir dedii yükselen fiyatlar üzerinden indirim olacaktır dedi kesin bilgi mi bnde emin değilim çalışan bir personelin söylediği bu sadece
SeherNilgnBakrc Semm ben bebek arabasını alırken 1799dan 1299a düşmüştü ben aldım iki hafta geçmeden fiyatı 1499dan 1369a düştü ve öyle sabit kaldı e bebekte indirime göre fiyatlarda değişebiliyor maalesef ben bir kaç üründe daha farkettim
Tuba_44 BerilGzl kraft düşmüştü çok güzel bi üründü ona baksaydınız keşke stoğa girer mi bilmem onu genel merkez biliyo
Htccprz Sinemiss aaa öyle miymiş ben de biberon emzik tarak tırnak makası ateş ölçeri falan bekliyorum indirimini malum emzikler 60 lira falan inşallah olur onlarda da