BurcinC Tuba_44 aaa yeni gördüm postu sağol canımmm🙏🙏 biz de dün ebebeğe gittik. Şubatta indirim olacak dediler bisiklet alacaktık ebeveyn kontrollü şubatta indirime girerler dedi bakalım bekliyoruz 😍 aktivite masalarındada indirim olur mu ki 🤔
Tuba_44 Atarlianne evet internet ve mağaza ama iyi takip edin hergün farklı bi ürün indirim olacak kaçırırsanız bi daha yapılmıyo
Vsena @Tuba_44 merhaba canım bende Malatyada oturuyorum geçen gün geldim baby plus bebek arabası 799 tl ye düşmüştü ne zamana kadar sürecek acaba o indirim
Merikis1234 Ooo 😂 bende pançoda çalışıyorum bizim rakibimiz siz çok ucuzsunuz diye bize gelmiyorlar 😂😂😂 sizde 8 tl ilk çorap bizde 20 tl sizde 35 tl pijamanın aynısı bizde 80 tl 😂😂 nerde ki ebebektesiniz
Kuslokumu Tuba_44 şubatta indirim var diyorlar. 1şubatta mı başlayacak? Ve her üründe indirim olacak mı?
Tuba_44 Kuslokumu evet 1 şubatta başyalacak hergün bi kaç ürüne yapılacak indirim bi aylık katalog yayınlanacak mama hariç ama ona indirim yapılmıyo
Kuslokumu Tuba_44 bize böyle bir başlık açarak yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim🤗 31 Ocak’taki açıklamanızı merakla bekliyor olacağım
BehiyeGrel Tuba_44 Bu katalog ne zaman yayınlanacak nerde yayınlanır? Bende yorgan yastık felan almak istiyorum o yüzden sordum🤗
Eminer Benim dogumum haziran 'da amabende indirimleri takip edip alabildigimi almak istiyorum am 19 haftalik hamileyim haziranana kadar tekrar indirim olurmuki erkenmi davraniyorum Tuba_44
HalisEbruoban Htccprz oluyo canım ben gecen sene 2000 lıralık arabayı 1350 almıstık hergun bı markada bı urınde oluyo