Sinemiss Tatlisanne şubat ayında indirime girecekmiş canım bizde alacaktık çalışan dedi bu kadar para vermeye gerek yok indirimi bekleyin aceleniz yoksa dedi beklemedeyiz bizde😃
Pdr İndirim var görünüyor mağazaya gidince sadece zıbınlarda oluyor😕 evet arabalar çok pahallı indirim olunca paylaşırsanız çok seviniriz🙂🙂
Sinemiss Htccprz o kadar olmaz😃😃 ayın hangi gününde hangi markaya geliyorsa onda ğndirğm olacakmış mesela şubat 23 ünde kanzda var %23 indirim olacakmış
HalisEbruoban Htccprz oluyo canım ben gecen sene 2000 lıralık arabayı 1350 almıstık hergun bı markada bı urınde oluyo
Salmanc Polo poşet kullanmak zor değilmi ? Bende zor oluyor diye duyduğum için süt saklama kabı alacaktım 4lüsü satılıyor e bebekte aynı biberon gibi kap
SedaMeric Polo ilk hamileligim ve bilmiyorum onu. Süt sağıp poşette mi tutuyoruz anlamadım açıklarsan bi 😂😂😍😍😍
Tuba_44 Omma ara indirimlerini bizde bilmiyoruz sizin gibi öğreniyoruz şubat indirimi kesin sadece pazartesi ve perşembe fiyat değişimi var ona dikkat edabilirsiniz
ValideSultan Tuba_44 merhaba Marmara forum Bakırköy mağazasında da geçerli mi yoksa belli mağaza yada internete özel mi indirim
Swraksya Ben bebek arabası için Aralık ayındaki chicco indirimi ilaç gibi gelmişti daha düşüğüne görmedim.. Şubat indirimini bekleyeyim ama %28 çok az ya.. Neyse en azından kıyafet falan alırım bekleyeyim bari.. Gerçi doğumdan sonra gidebilir miyim bilmiyorum yada doğum o zamana mı gelir 🙈 nasip..
ValideSultan Swraksya ay lütfen 14 şubatta doğurma kayınvalideme sürekli söylemiyorum en büyük golü attı diye kocam benim dığumgünüm diyor hiç bir şey yapmıyor yaaaa 😣
Gzddlk Tuba_44 casual bebek arabasında indirim olur mu kesin onu bekliyorum öyle tam günü belli mi acaba stoklar hemen tükeniyor ya
Pinarclk Tuba_44 fiyat değişimi derken. Hani pazartesi ve perşemde indirim mi oluyor bindirim mi😅 lehimize bir değişim mi yani.
Minigimgeliyor Harika bi post:) yalnız e bebek uygulamasında aradığınız kriterde ürün bulunamadı diyor nereye girsem. Sorun bende mi acaba?
niayk Minigimgeliyor uygulamanın arama kısmı çok kötü. Ben de ürünün tam adını yazıyorum ama alakasız şeyler çıkıyor.
Minigimgeliyor niayk aramasam bile en yukarda seçili ürünlerde indirim yazıyor ya oraya tıklıyorum ürün bulunamadı diyor anlamadım gitti