Fbasturk Kamamir bebek 1 kg civarı olunca hızlı büyümeye başlıyor karında öyle, ortalama 25-27.hafta dan sonra hızlı büyüdü bende de, bu anların tadını çıkarın canım çünkü 30.haftalardan sonra iş güç yapamıyorsun kolay kolay çoğu şey seni zorluyor
Vethekelif Kamamir kız aman ben 25 haftalıkken karnım çok azıcık çıkmaya başlamıştı merak etme sonradan kocaman oluyor öyle çok takma şimdi diyorum o kadar takmasaydım KESK’e illa büyüsün diyip duruyorsun sindi 38+1 iz sumo güreşcisi gibiyim haha
melisers Kamamir 27. Haftanin icindeyim. 22 haftadan sonra anca buyumeye basladi. Oncesinde gercekten hic yoktu. Ama artik kendini belli ediyor merak etme annesi buyuyecekk simdilik icerisi ona yetiyor demek ki😊
Songlkaraduman Kamamir ilk gebeliğin mi ilk gebelikte büyümeye biliyor ayrıca zayıfsan karnın hiç çıkmayada biliyormuş ben 8 haftalığım ve zayıf biriyim acaba çok yemek yiyorum diye mi karnım çıkıyor 😂
Vethekelif Kamamir hem ne kocaman yatağa 5 hamlede yatabileceksin😀😀😀 o zaman hatırla bu dediklerini😀😀😀
Ezgiadgzldmr Kamamir canım benim de 16 haftalık benimde çıkmadı hiç kilo da almadım verdim aksine iç karnımız geniş olabilir
LenaM Kamamir karnınızın büyümemesi çok normal bebek daha minicik ben 32 haftalık ikiz gebeyim benim bile 5. Aydan sonra belirginleşmeye başladı acele etmeyin hatta tadını çıkarın çünkü göbüşün büyümesi ağrı, kramp gibi sorunları da beraberinde getiriyor 🙂
Melike658 Kamamir canım ben Perşembe günü doğuma giricem 😂 bende hala fazla karın yok hamile gibi değilim sanki yani çok belli olmuyor benimle aynı olanları görüyorum kocaman ve belirgin oluyor kimilerinin iç karnı genişmiş sanıyorum onlardanım bende ☺️ Eşim bile farkında hiç hamile gibi durmuyorsun diyor ☺️☺️
LenaM Dderryaa normal bildiğimiz gazlar gibi değil gebeliğin o haftalarındaki gazlar. Haftalarca şişlik yapabiliyor