Ozlemdmrkn Kamamir 32 haftam biticek benim hala büyük bi karnım yok o haftalar da hiç çıkmamıştı bile sonra sonra kibar karın daha güzel ☺️
LenaM Dderryaa normal bildiğimiz gazlar gibi değil gebeliğin o haftalarındaki gazlar. Haftalarca şişlik yapabiliyor
Busucan Kamamir 30.haftadan sonra hamile gibi durmaya başladım. 😊 40 a kadar bir şişti ki ağrılarımdan uyuyamaz oldum. En güzel dönemler tadını çıkarın🥰
Nurrrrr Kamamir Zaten son ayına kadar cok cıkmaz Canım zaten benim göbeğim 20. Haftadan sonra belirginleşti tekmelerinide 22 de hissettim ama 25. Haftada daha cok hissettim ama eğer iç karnın büyükse biraz gec karnın cıkabilir canım 😘
Zulall Bende 16 haftalık olduk ama çok fazla bi göbek yok hafif üstümdekini kaldırınca belli oluyor yoksa kimse hamile sanmaz 🙄😍 hiç kilo almamak da en güzeli bilinçli olmak lazım sağlıklı bi şekilde yemeliyiz çok şükür inşallah Doğuma kadar böyle devam ederim 😁
aysecakir Kamamir herkesin Karın yapısı farklıdır, kimisinin içi geniş kimisinin dışarıya doğru 😊 Benim de 5. Ayımdan sonra belirginleşmişti mesela 🐣
Minnoshamis Kamamir canim suan 22.haftamdayim , benimde 19-20. Haftalarda cikti anlasilmaya baslandi , uzulme birden cikiyo ☺
Eceeee Kamamir benim ilk başta çok belliydi gaz diyordum arkadaşlara İnanmıyolardı şimdi evdeyim gaz filan Yok herkes aa karnın yok pek diyo 😂 belli olmuyor yani takma
HaticeAlaahin Kamamir 35 haftalij olduk 14 kilo almama ragmen oyle cok karnim olmadi. Son 1 aydir goren hamile oldugumu anlar oncesi normal gobek gibiydi.