Elaylama SudeUu olmaz mı var ama sanırım doğum yaklaştıkça endişeden çocuk geri kaçıyo 😬 kendini daha az dinlemeye başlıyor insan doğumun yaklaştığını unutmak istiyor. ☺️
SudeUu HacerGk genelde doktorlarda soyluyo bnu erkek bebekler geç gelıo 41 haftayı blıo dedı ama kız bebeklerı 36 dan sonra heran gelır dıo
Merve201119 SudeUu canım bak ben ilk Doğumumda daha zaman var diye oyalandım durdum 36 da hazırlarım dedim tam 36 oldum birden suyum geldi acil gittim gittiğimde suyum tamamen bitmiş acil sezeryana aldılar ve hiçbirşey istediğim gibi olmadı herşeyim eksik oldu oyüzden fazla geçe bırakma erken doğum riskine karşı
Merve201119 [bilinmeyen] benim öyle olmuştu erken diye uyuşuk davrandım 36 olunca yaparım dedim tam 36 da acil gittim direk sezeryana aldılar ilkimde her hevesim heyecanım kursağımda kaldı ikincide 30 da hazırladım koydum kenara bi kere bi kötü tecrübe yaşayınca bu üçüncü olucak bundada aynı 30 da hazırladım😊
Elaylama SudeUu ben çatı muayenesini 27'de bir kere rahim ağzı kısalması sebebiyle oldum. Pazartesi günü de 2. Olcam sanırım. Doktorum bir şey söylemedi henüz. Belki 38'i bekler bilmiyorum.
hmmokk SudeUu normal doğum yaptım evet nişanım gece 12 gibi geldi ama sabahı bekledim duş aldım iki kere fln sabah gittim hastaneye😊 öğlene doğum oldu
alcang SudeUu 35+2deyim bende şuan ütülemeye çalışıyorum ama keşke bu zamana bırakmasaymışım diyorum çok zorlandım
hmmokk SudeUu sancımı evde çekmek istiyodum çünkü:) suyum gelmemişti zaten hastaneye gittiğimde 7cm açıklık vardı🤲🏻 sonrası daha kolay oldu çok şükür Hastaneye erkenden gitsem stres yapardım ister istemez