Yilmazfatma SudeUu biz sadece çantası hastane çıkışı 300tl aldık ama çok eksik var eşim durumu sıkışık diye önümüzdeki ay tamamlicaz kayinvaldemde yardım ediyo çok tutmaz yani
SudeUu Yilmazfatma cok ucuza almıssınz walla bn çöl para harcadım galıba 3 mılyar bulmustr sadece kıyaftler
Sodya SudeUu erken hazirlamakta fayda var ne olur ne olmaz. Benim hic bi seyim hazir degildi ama bebis hazirdi belli ki 35. Haftada doğum yaptim, cantam hazir olmadigi icin sefil gibi oldum 😂
Sodya SudeUu erken hazirlamakta fayda var ne olur ne olmaz. Benim hic bi seyim hazir degildi ama bebis hazirdi belli ki 35. Haftada doğum yaptim, cantam hazir olmadigi icin sefil gibi oldum 😂
hmmokk SudeUu sancımı evde çekmek istiyodum çünkü:) suyum gelmemişti zaten hastaneye gittiğimde 7cm açıklık vardı🤲🏻 sonrası daha kolay oldu çok şükür Hastaneye erkenden gitsem stres yapardım ister istemez
hmmokk SudeUu rahat olmaya çalışın benim suyumu hastanede patlattılar giç de korkulacak bişey değildi
Miss SudeUu haftaya kontrolüm var pazartesi 36 olcam Ben de 34.haftada gittiğimde kasigimdaydi başı biraz daha yaklaşmış doğum pozisyonuna yakin bu hafta bütün hareketlerini her an aşağa incekmis gibi hissediyorum tam yerleşmiş gibi hissediyorum sertleşti hareketler