SudeUu KubilayEsraKayadelen ben herseyı aldım hıc eksıgım yok kapı süsü harıc onuda gorumcem yapıcak anasınıfı ogretmenı hıc anlamam o ıslerden
dogamoms SudeUu bende artık doğsun istiyoeum zorlanıyorm çnkü herşeymz hazır artık sağlıkla gelmeisni bekliyoruz inşallah 🤲🏻🤲🏻 Sizin ne kdar kaldı
Elaylama SudeUu olmaz mı var ama sanırım doğum yaklaştıkça endişeden çocuk geri kaçıyo 😬 kendini daha az dinlemeye başlıyor insan doğumun yaklaştığını unutmak istiyor. ☺️
hmmokk SudeUu normal doğum yaptım evet nişanım gece 12 gibi geldi ama sabahı bekledim duş aldım iki kere fln sabah gittim hastaneye😊 öğlene doğum oldu
Yilmazfatma SudeUu biz sadece çantası hastane çıkışı 300tl aldık ama çok eksik var eşim durumu sıkışık diye önümüzdeki ay tamamlicaz kayinvaldemde yardım ediyo çok tutmaz yani
SudeUu dogamoms hiç bılmıorm gelsın ıstıyorm bıran once 35 haftalık olduk bız ne kadr kaldı bılsem🤦♀️
Mariaisa SudeUu yıka artık bence canım anca bir gün yıkanıp kuruması diğer gün ütü başka bir gün çanta dizme hazırlama toplama bir hafta geçmiş olacak bile
SudeUu KubilayEsraKayadelen ay hıc bseyde hewesım yok her gun uykum gelıo halsızlık sadece doğmasını ıstyrm hayrlsıyla
HaticeAlaahin SudeUu 35 haftaligim bu hafta baslarim 1 haftada biter ins bebegin eksigi kalmadi kendime alcaklarim var