Merobebe SudeUu ya aslında vermişti ama şimdi o tarihi vermiyo 38 de olacak diyo acele etme diyo haftaya gün verecek bakalım. Ben yinede ne olur ne olmaz diye hazırladım
SudeUu Elaylama walla 35 haftalığım ıcımden bsey gelmıo halsızlık uyku sankı hasta gbıyım ayak agrılarımda basladı bıde üstüne cok korkuyrom
SudeUu Selale_bati walla bak Hayale al ama hemen hazırlama bnce daha cok war doktorun erken Doğum rıskın warsa söyler o zaman hazrlarsn al alda bıtmıo
Drycgds SudeUu hastane cıkıslarınında kıvrıscagını sanmıyorum kaliteli alıyoruz bide küçücük seyler katlamadan koysam bile olcak o yüzden ben hazırlıcam valla işimi şansa bırakamam 😅
Mariaisa SudeUu yıka artık bence canım anca bir gün yıkanıp kuruması diğer gün ütü başka bir gün çanta dizme hazırlama toplama bir hafta geçmiş olacak bile
Selcann SudeUu 33.haftamda hazırlamış oldum canım önde gidiyor bebiş doktor a söyledim daha hazırlamadım çantamı falan diye hazırla daha ne bekliyorsun bi an önce hazırla dedi onun da gazıyla 33.haftamda hazırlamış oldum ama eksiklerim var bi kaç tane.
KubilayEsraKayadelen Bende 31 haftada hazırladım bi tek kapı süsü eksik Onu da daha yapmadım yapınca koyucam çevremde iki tane hamile arkadaşım var ve ikiside erken Doğum yaptı bende o yüzden erkenden hazırlıkları tamamladım eksiklerim kalmadı sadece oğlum için örgü örüyorum vakit geçirmek için erkenden hazırlayıp beklemek lazım bence canım
SudeUu KubilayEsraKayadelen ben herseyı aldım hıc eksıgım yok kapı süsü harıc onuda gorumcem yapıcak anasınıfı ogretmenı hıc anlamam o ıslerden