12betul Dlrdilara hiç kötüyü düşünme ikinci kızımda doğuma kadar ara ara lekem geldi kahverengi doktorum hiç bir sakınca yok dedi ve çok şükür sağlıklı doğdu muhtemelen şeninde öyledir . Eskiler yerini temizliyor der biz de
12betul Feride_01 merhaba Medical park Adana da Erkan Özer iki defa gittim henüz ilgi alakası bilgisinden şimdilik memnun kaldım .
Kalbimxkk23 Ebbruc amin cnm cümlemizin rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularimizi 🤲
12betul Feride_01 yok o olmuyor istasyonun arka tarafında eski metro ki isimleri değiştiği için bende karıştırdım muzaffer Şengül e almıştım randevuyu yanlışlıkla eski metronun oraya gittim Erkan beyle de o şekilde tanıştım
Bbuusra Ebbruc İdrarım koyu olmaya başladı dikkatimi çekti 🙊Testte baya silik çıktı, yarın kan vericem bakalım ne olacak ama 2. Çizgi hiç çıkmazdı muhtemelen var tabi sağlıklı bir gebelik olsun. Hakkımızda hayırlısı 🤲😌
Ebbruc iremarsln37 geçer inşallah bi an önce, ben kendimi hiç bu kadar enerjisiz hissetmemiştim bu zamana kadar 🥲
Ebbruc 12betul ben her dışarı çıktığımda diyorum heralde cehennemin bi kapısı açık kalmış diye bu ne sıcaktır ya
Sulenn_Kaya Darkgod bende 9+2 ama bebeğin gelisimi durmuş 6+3 de kalmış. Kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam malesef
HESA20 Semamamy canım akşam acile gittim kese var bebeği göremedim dedi kendi doktoruna msj attım o da 6.haftalatda normal dedi bayramdan sonra gideceğim nasip olursa
Durisinannesi Dlrdilara benim ilk hamileliğimde de olmuştu onda 19. Haftalardaydım. Bunda cok erken başlayınca korktum ama dediğim gibi dr kırmızı yoksa korkma dedi. O söylediğini düşünüp rahatlamaya çalışıyorum . Benim her tıvalet sonrası peçeteye geliyor.Tuvalete gitmek istemiyorum. :))
dika Durisinannesi iyiyim eve geldim dinlendim acile gidemedim çünkü doktorum pazartesi orada olacağı için onun yanına gitmek istedim acile gitsem de birşey yapmicaklardi çünkü benim rahmim de perde var ve doktorum devamlı beni kontrol muayene etti için diğer doktorlar bilemez dedim yarın gidicem konuşacam doktorumla
dika Durisinannesi merhabalar bugün doktoruma gittim herşey yolunda dedi fazla ayakta kalma dedi progestan verdi 36 cı haftaya kadar kullanacaksın dedi kesilir dedi bakalım çok şükür valla korkmuştum kalp atışını da gördüm yeni oluştuğu için dinleyemedim bayramdan sonra net duyulur dedi