Mdhxj dilacifti65 tüplerde görüntülüyorlar sanırım veya iç kanama vs olabiliyor onu görüntülüyorlar değildir bence olsa bu haftalarda görmüş söylemiş olurlardı
Ebbruc iremarsln37 geçer inşallah bi an önce, ben kendimi hiç bu kadar enerjisiz hissetmemiştim bu zamana kadar 🥲
Ebbruc 12betul ben her dışarı çıktığımda diyorum heralde cehennemin bi kapısı açık kalmış diye bu ne sıcaktır ya
Asli98- Kızlar bende 9+3üm mantar enfeksiyonu için gyno lomexin verdi doktor ilkini kullandım herhangi bir sıkıntı yoktu fakat 2. Fitili kullandığım da kahverengi bir leke gelmiş başına böyle birşey gelen oldu mu normal midir ilk gebeliğim de 🤭
Ebbruc Asli98- doktorunuza sorun yine ama sanırım fitil kullanıldığında geliyo kahverengi lekelenme, fitilden kaynaklı olabilir yani ama mutlaka doktorunuza sorun lekelenme bazen ciddi olabiliyor
Asli98- Ebbruc teşekkür ederim yarın kontrolüm var ama görünce bir tedirgin oldum çok teşekkür ederim 😊
meryinthemood Ebbruc ay allah korusun ama ben istifra sırasında nefes alamıyor gibi oluyorum o çok kötü ya 🥹
Maviyesil0 Rmysa11 hızlı kalp atışı için erkek yavaş kalp atışı için kız diyorlar geçen instagramda bir doktorun paylaşımında görmüştüm 😊 ne kadar doğrudur bilmiyorum ama
BaharEvren__ Ebruyi evet gittim 5+0 da gitmiştim kese 3 mm denildi 5+3 te başladı şuan 5+6 yım devam ediyor lekelenme şeklinde peçeteye de geliyor Progestan başlattı . Henüz bebeği göremedik cuma özele randevu aldım umarım bebiş ve kalp atışını da duyarım da şu stres biter
Rya buket21 ben yurt dışına yeni geldim doktora hemen gidemiyoruz 🥹 bir defa gittim kan testi yapıp hamilesin deyip gönderdi bacaklarıma bakmadan da bi krem yazdı meğer kortizon içeriyormuş onu da kullanmadım nemlendiriciler kullanıyorum bol bol ama katlanılabilir gibi değil her yerime sıçradı resmen ne yapacağımı bilmiyorum 🤷♀️
dika Rya Allah korusun uyuz olmuş olabilirsiniz dikkat edin bu çok zorlu bir süreç arkadaşım da böyle olmuştu mahvoldu eczane bir krem hazirladi onu kullanip geçti
meryinthemood Rya merhabalar beni etiketlememişsiniz ama değer gayet güzel çıkmış bu pozitif gebelik anlamına geliyor, adetiniz kaç gün gecikti acaba
Rya meryinthemood yine 23 24 arası değişmiyordu sürekli karın ağrım vardı ama adet olamıyordm bir türlü
Rya meryinthemood ama şuan nedendir bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dair sadece adet olacak gibi ara sıra karnım ağrıyor ve bacaklarım da vücudum da aşırı şekilde kaşıntı var kan geliyor artık