Durisinannesi nergis-3567 bende 7 haftalığım aynıları bende de var üstüne birde kahverengi akıntı oluyor ara ara
Dlrdilara Durisinannesi ben de 6+4üm 10 gündür her gün az az kahverengi lekelenmem oluyor. Doktor her şey yolunda dedi ama gel de bunu bana anlat 🙄
Durisinannesi dika kırmızı ise hemen gel dedi bana da dr. Kahverengi ara ara olur dedi. Pembe olursa da uzun sürerse gel kesilirse gelme dedi. Dr um riskli gebelerin dr ı
zeynpppyllmmzz Havvabektas ben 7/24 ama şu bir iki gündür sanki diğer günlere nazaran azaldı gibi ama ilaçtan dolayı olabilir
12betul Dlrdilara hiç kötüyü düşünme ikinci kızımda doğuma kadar ara ara lekem geldi kahverengi doktorum hiç bir sakınca yok dedi ve çok şükür sağlıklı doğdu muhtemelen şeninde öyledir . Eskiler yerini temizliyor der biz de
Durisinannesi Dlrdilara benim ilk hamileliğimde de olmuştu onda 19. Haftalardaydım. Bunda cok erken başlayınca korktum ama dediğim gibi dr kırmızı yoksa korkma dedi. O söylediğini düşünüp rahatlamaya çalışıyorum . Benim her tıvalet sonrası peçeteye geliyor.Tuvalete gitmek istemiyorum. :))
Yelizsnsy Dlrdilara bende 7+2 deyim hemen hemen hergün kahverengi akıntım geliyo bugünde doktor kontrolüm vardı rahimde kanama falan görmedi doktor. Kırmızı renk gelirse gel dedii. İçimizi ferah tutucaz kontrol edicez bende sürekli gidip bakıyorum.
Maviyesil0 Rmysa11 hızlı kalp atışı için erkek yavaş kalp atışı için kız diyorlar geçen instagramda bir doktorun paylaşımında görmüştüm 😊 ne kadar doğrudur bilmiyorum ama
dilacifti65 Kızlar haftaya gideceğim ama betam Çok güzel bir şekilde yükseliyor sizce dış gebelik ihtimali varmıdır leke yok çok şükür inşallah kese 7. Haftada görünür
Ebbruc Busseski hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz sanırım, hamile olduğumu bilmeyenler göbeğimden anlıyo artık
dilacifti65 Mdhxj nasıl kenidini gosterirdi dış gebelik ozeldeki dış gebelik olabilir dedi ama devlet hastanesi 10 gün sonra gel dedi inşallah güzel sonuçlar alırız
Mdhxj dilacifti65 tüplerde görüntülüyorlar sanırım veya iç kanama vs olabiliyor onu görüntülüyorlar değildir bence olsa bu haftalarda görmüş söylemiş olurlardı
Ebbruc Kalbimxkk23 ay ben o sancıları 25.haftada yaşadım öncekinde canım , o zorluğu bilirim Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Kalbimxkk23 Ebbruc amin cnm cümlemizin rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularimizi 🤲
HhilealT Merhaba 5+4 teyim. Kasık ağrılarım bazen çok oluyor ilk gebeligimde kayıp yaşadım her seyden çok korkuyorum doktorum aspirin verdi onu iciyorum hiç kullandınız mı asprin ne etkisi olur acaba 🙄