Htc46kmk cbskrt ay inşallah bizede bayramdan önce verir ya bayramda 38 haftalık oluyoruz bayramdan sonraya kalırsa 39 haftalık olıyor bi yandan bayramı da atlatmak istiyorum çok zor karar vermek
cbskrt Htc46kmk bu bayramda bebişimle geçsin ya 🥰🐣 aramız 1 hafta falan demek ki ben bugün 38 oldum bayramda 39 oluyorum
Lyl24 Momycik34 bende 37+2 deyim normal dogum bekliyorum 19 günüm var takvime göre ama yürürken alttan baskı hissediyorum. Henüz sancılarım başlamadı merakla ve korkuyla bekliyorum bakalım ne zaman teşrif edecek kızım🙃
meeese cbskrt haziran anneleri patir patir doğurmaya başladı 😍 ben de 37+4′üm. Artık heyecanla bekliyoruz :)) Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin 🤩
Birmadamm66 1kediannesi bende oğluma 13 haziranda kavuşuyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi ☺️
Yuppi2 Bende 13.06 da kızıma kavuşacağım inşallah bir oğlum var 2. Sezeryanım olcak ilki rahattı umarım buda öyle olur aynı doktorumla devam ettim
Gamzes41 14 hazirandı 12 hazirana çekti doktorum iç dikişlerim incelmiş zaten çok fazla baskı ve ağrı hissediyorum son 4 günümüz hayırlısıyla kucağıma alalım sizdende bol bol dua bekliyorum güzel hamişler 😊
Dudu123 Gamzes41 ayni ben benimde 14 hazirandi 12 hazirana cekti doktorum dogum sancıları başlamış heran olabilir diye 37 nin icinde sezeryan olmus olacağım sen kaç haftaliksin suan
karakayahavva00 Elanur_tutak50 yanlız değilsin benim de ikinci sezeryanım olacak 36+3 deyim pazartesi gideceğim gün için ☺
ysmnylmz nur-can621 bana da kilosu az demıstı 2500 kiloydu dün gıttım 38+1 2900 kilo olmuş 49 cm boyu bır anda kilo alıp büyüyorlar belkı minyon tipli olcak endıselenme sağlıklı olsunlar yeter
cbskrt Cankuss35 SmyEsciv Ayy aynıyız çok sevindim 😍 kaç haftalık oluyorsunuz doğum saatiniz belli mi 🐣
SmyEsciv cbskrt ayyy aynı gün kavuşcaz bebişlerimize kısmet olursa 🥰🥰♥️♥️ bizimde 14 haziran olucak 🙏🏻🙏🏻