cbskrt Kızlar selam, doğum tarihleriniz belli oldu mu? 14.06.2024 doğum tarihimiz nasipse haftaya bugün kızımıza kavuşmuş olacağız 🥰 sezaryen doğum tercih ettim umarım kolay geçer 🙏🏻 Çok heyecanlıyım ve bi yandan da tedirginim 🥺 Var mı bizimle aynı olan 🙈
1anne3bebe cbskrt bizde 36 haftayı bitirdik hala net bir tarih vermedi. Bayram bitince hemen alıcam dedi ama belli bir günümüz yok. Sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Kızımıza kavuşacağımız için hem çok heyecanlı,hem çok mutluyum 😍
Aysenaz cbskrt bende bugün 37+0 oldum doktor bayramdan sonra doğuma alırım demişti 24.06.2024 de gün almıştık ama 36 haftada bebek döndü bugün ki kontrolde kanalda olduğunu her an doğum olabilir dedi acayip baskı hissediyorum kasıklarimda şafak doğan güneş beklemedeyim ssvd istiyorum dua edin bana anneler
Rabia_minnak cbskrt selam canım bizde tam bugün 39 haftalığız beklemedeyiz gelmesi için normal doğum olacağı için kessin bi tarih almadık bu aralar heran doğurabilirim yani😂🫣🌸
hellomama Nasipse bizde 24.06.2024 doğumlu olacağız 😍 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️ sağlıkla huzurla mutlulukla dolsun kucaklarımız ♥️
hkt934 hellomama pazartesi kontrolüm var bu tarih için ısrarcı olacağım bende doktorumuza 😍 sağlıkla kavuşalım inşallah meleklerimize 🙏🏻
cbskrt 1anne3bebe benimde normalde 22 haziran bayrama denk geliyor bayramdan önce alalım dedik zaten haftam geldi bayramı beklersek durur durmaz belli olmaz 🙈
1anne3bebe cbskrt yani 20-22 arası birşey bizimde ama net değil. Benimde erken doğum riskim var. Bayramda burda olduğunu öğrenince biraz rahatladım 😄
Htc46kmk cbskrt ay inşallah bizede bayramdan önce verir ya bayramda 38 haftalık oluyoruz bayramdan sonraya kalırsa 39 haftalık olıyor bi yandan bayramı da atlatmak istiyorum çok zor karar vermek
nur-can621 cbskrt önemli olan anne bebeğin sağlığı normal yada sezaryen fark etmiyor sonuca bakalım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌸
betcen Aysenaz merhaba bebeğin kanala girdiğini ultrasondan mı görüyor doktor yoksa alttan muaynede mi belli oluyor. Siz bi şey hissettiniz mi kanala girmesiyle ilgili benim de ilk doğumum olacak hiç bir şey bilmiyorum 🥹
nilmom55 Aysenaz benimde 36+1 henüz dönmedi bu haftadan sonra da dönmez gibi geliyordu bana ama sizinki 36 da mi döndü
Yenianne6706 cbskrt 10 hazirana tarih aldık bugün 38+0 😍🧿 çatı darlığından dolayı sezaryen tercih ettik
Momycik34 37+3 üz normal doğumu bekliyorum. İlk defa biraz önce hem karnıma hem belime bir sancı ağrı vurdu ki ağladım resmen. Adet sancısı gibiydi sonra afedersiniz lavaboya gidince biraz geçti ağrım şuan uzandım korkudan elim ayağım titredi dinleniyorum ama belimin ağrısı devam ediyor. Acaba doğum serüvenim başladımı 🥹 Hastaneye gitsem mi beklesem mi bilemiyorum ilk doğum çok tecrübesizim ne nişanım var ne suyum ne yapacağımı da bilemiyorum 🥲🥹
Kbrbydk Momycik34 hemen gitme canım. Yalancı sancılar olabilir. Düzenli gelirse sıklaşırsa gidersin. Uzan uyu dinlen. Duş al geçmezse duruma göre gidersin
Lyl24 Momycik34 bende 37+2 deyim normal dogum bekliyorum 19 günüm var takvime göre ama yürürken alttan baskı hissediyorum. Henüz sancılarım başlamadı merakla ve korkuyla bekliyorum bakalım ne zaman teşrif edecek kızım🙃
matmazellayy cbskrt Bizde haftaya günümüzü alacağız 14 ünde 😊 bakalım siz doğurmuş olursunuz biz de günümüzü almış oluruz çok heyecanlı ya
cbskrt 1anne3bebe benim aklıma hep o takıldı ya olmazsa diye malum havalarda güzel herkes tatile kaçıyor 😂