Kbrbydk Ozgednc çok şükür iyiyiz canım🫶 bebeğin suyu enfeksiyondan dolayı bulanikti patlattiklarinda. Plesenta da enfeksiyondan dolayı yapışmışti rahim içine. Doğum sonrasi çıkarmaları baya zor oldu. Takipteler sürekli antibiyotik alıyorum bende. Yarın sabah taburcu olucaz inşallah.
mavisiyahask bizde yarın 39+1 oluyoruz , akşam yatışı yapıp suni sancı ile başlayacağız , inşallah kızım inatçı çıkmaz 😅🫣
SmyEsciv Gammzee10 ayy yok gerçekten geçmiyor 😂 iyice ağırlaştım birde gezinemiyorum evin içinde bile birde sıcak 😂😬 sizde durumlar nasıl
Gammzee10 SmyEsciv Bizimde geçmiyor. Aynen çok sıcak uyusan uyunmuyor. Dışarı çıksan ayaklar şişiyor 😁
SmyEsciv Gammzee10 dışarı uzun zamandır tek çıkamıyorum ben 🙈 enfeksiyonda var hayatım bitti resmen 🥲
Gammzee10 SmyEsciv Çok geçmiş olsun, enfeksiyon zor ya. Bende de gebelik şekeri var. Çıkınca yiyecek bir şey bulamıyorum 😅
SmyEsciv Gammzee10 ayy hemde nasıl başından beri çekiyorum bıktımmm 🙈 bebişin kilosu nasıl şeker olumca tombiş oluyor diyorlar 😊
Gammzee10 SmyEsciv Normal 3 kg demişti. Bana az geldi biraz daha kafaya taktım. Sonra sağlıklı olsun önemli olan o diye kendime kızdım. Sizin ki nasıl? Ben diyet yapıyorum listeye göre besleniyorum şekeri öğrendiğimden beri.
SmyEsciv Gammzee10 bizim bebişte geriden geliyor kilosu 🤷♀️ 20. Haftalarda başladı hala devam nedeni belli değil. 3000 kilo bile doğmıycak belkide o yüzden geç alıyor bebeği
Gammzee10 SmyEsciv Doğunca az kilo kaybı yaşıyorlar, sonra doğum kilolarına dönüyorlar. Sağlık olsunlar da kilo alınır. Epidural mi spinal anestezi mi olacaksın?
SmyEsciv Gammzee10 aynen sağlıklı olsunda takmıyorum artık yoksa çok üzülmüştüm maf etmiştim kendimi. İkisinin farkı tam olarak ne bunu salı günü gidip öğrenicem hastahaneden
Gammzee10 SmyEsciv Spinal belden vurulan bir anestezi sonrasın da yapılan ağrı kesiciler falan kalçadan iğne ile oluyor. Epidural de bele kateter takılıyorlar anesteziyi ağrı kesicileri falan oradan veriyorlar.
GizemCann cbskrt 12.06 sezeryan tarihim ❤️ 37+1 de doğmuş olucak oğluşum gelişimi çok iyi boyu kilosu vs karnımda hareket alanı inanılmaz kısıtlanmış sığmıyor dedi doktor yoksa bayram sonrasını bekleyecektik.