Dudu123 cbskrt normalde bana da 14 haziran demisti 1 hafta sonra doğum sancin başlamış dedi 12 sine cekti son ana kadar değişebiliyor yine
Fulya1993 cbskrt 12 Haziran benim de. Çok stresliyim 2. Sezeryanim olacak her gece uykumda doğum yapıyorum 😂
cbskrt Fulya1993 ayy Allah yardımcınız olsun ilki nasıldı bende acayip stres olmaya başladım uykular haram oldu 🥺😬
Dlncvn35 Fulya1993 benimde 12 Haziran ilk benim çok heyecanlıyım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ve streste var nasıl olacak korkusu da 🥹
Berfinkorkutt Fulya1993 benimde 12 Haziran çok heyecanlıyım çok stresliyim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🥰
Birmadamm66 1kediannesi bende oğluma 13 haziranda kavuşuyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi ☺️
Devrim2024 1kediannesi normal mi benimde ayın 13 de normal bekliyorum şuan39.2 günlük pazartesi günü renduve var hayırlısı olsun inşallah 🤲🤔
Kbrbydk Momycik34 hemen gitme canım. Yalancı sancılar olabilir. Düzenli gelirse sıklaşırsa gidersin. Uzan uyu dinlen. Duş al geçmezse duruma göre gidersin
Momycik34 Kbrbydk bende böyle düşündüm. Gitmedim. Ağrım var ama sancı gibi değil. Eğer daha fazla sancılanırsam gideyim diyorum. Yalandan yere de çatala falanda yatmak istemiyorum bakalım 🥹
hkt934 hellomama pazartesi kontrolüm var bu tarih için ısrarcı olacağım bende doktorumuza 😍 sağlıkla kavuşalım inşallah meleklerimize 🙏🏻
Ozlemdrn hellomama 38+5 oluyor benim 2.sezeryanim doktor 21 ine yada 22 sine alalım dedi bende doğum başlasın dedim 🫣 bakalım kızım ne zaman.gelecek kısmet neyi gösterecek tek isteğim sağlıcakla sağ salim kucağımıza alalim🌸❤️
hellomama Ozlemdrn benimde ikinci sezaryenim bende bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum 💖 sağlıkla gelsin
Aysemm44 Momycik34 6’cı sancı ilacını içtim bitti ama halen sancı ortada yok 😂herkez sancıdan ölüyor ben keyif yapıyorum 😂
Momycik34 Aysemm44 ayy hadi hayırlısı sağlıkla hızlıca bir avazda inşallah ne heyecanlandırdın beni anlatamam şuan 🥹🥹