Rjd Sudem teşekkür ederim tatlım😙 bilmiyodum doğuma yakın mı yiyiliyor yoksa öncede yiyebilir mi ben 13+5 haftalığım yesem faydası olur mu
Berenimibekliyorum YagmurDaskn bana Doktorum 37. Haftadan öne yeme Doğumu tetikler dedi. Ben de 1 tane fln yiyordum kestim sonra
dere07 Nursen21 ben hamilelegimin başından beri yiyorum ama doktoruna bir sor ben sormadan yiyorum sevdiğimden dolayı 😂 sanırım sorsam olucak 17+5deyiz suan bir sorun yok çok şükür iyi şuanlık
Sudem Rjd bn 35. Haftada başladım kuzum. Erken ama senin için kasılman fln olur Allah korusun 😍💕Ama canin isterse 1 tane yersin.💕
Nursen21 dere07 34 te çağıracaklar bakalım sorarım ama benim dr biraz farklı ne bileyim gerek yokta diyebilir belli olmaz
Shr Baklava al bendende o kadar bende normal olsun bi an önce gelsin diye beklerken tam tersi olmasın da 😂🤦🏻♀️
Baklava Shr aynen ya tersi olmasin ne oluur 😅 Persembe kontrolum var bakiyim cocuk cok kilo almissa dusururum 3 e hurmayi 😅
dere07 Nursen21 az önce internetten baktım ilk üç ay yemek riskliymis düşük tehlikesi falan yaratıyormuş diğer aylarda doktora danışıp da yemek gerekiyormuş ama doğuma son bir ay kala yemek gerekliymis kolay doğum yapmaya yarıyormuş