Bebilayk Hurma doğumu kolaylaştırıyomuş açılmayı falan kilo ile ilgisini duymadım ben doğuma yakın yenmesi gerek diye biliyorum
HaticeAlaahin dere07 ben bilmeden hamileligimin basinda cok yedim kayinvalidemler hacdan gelmisti bisey olmadi 😂
Berenimibekliyorum YagmurDaskn bana Doktorum 37. Haftadan öne yeme Doğumu tetikler dedi. Ben de 1 tane fln yiyordum kestim sonra
Sudem Minikdunyam bn şuan 37 haftamdayım iran hurması yiyorum cnm. Cennet hurmasida yiyrm digerinin yerine gecermi bilmiyrm ama 🤷♀️💕
Sudem Seymasel68 oohh ne guzel valla ben korkudan ne yiyeceğimi sasirdim artk 😂😂 Zhrafth bnde dogum korkusundan hic unutmuyorum 😁😁
Misafirim Hurma tek sayı yenir bu peygamber efendimizin sunneti 1 3 5 7 bu swkilde yiyebilirsiniz sağlık için çok önemli şekeri dengeliyor tek sayı yenildiği zaman çok büyük hızmetleri var ama suan hatırlayamadım arastirirsaniz anlarsiniz
Baklava Sudem 37 .hafta bitiyor 2 gun oldu baslayali.gec basladigim icin hurmaya ben 5 taneyle basladim ama yerken zorlaniyorum 😅 normalde severim ama 5 cok oluyor 😅 Bebege kilo aldiriyosa yandik 😅
Shr Baklava al bendende o kadar bende normal olsun bi an önce gelsin diye beklerken tam tersi olmasın da 😂🤦🏻♀️